Numărul persoanelor care vor fi vaccinate împotriva Covid 19 la centrul din municipiul Hunedoara a crescut

363

Direcția de Sănătate Publică Hunedoara a solicitat Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 creșterea numărului de fluxuri de vaccinare la centrul de vaccinare deschis la Casa Pensionarilor din Hunedoara, iar reprezentanții CNCAV au transmis avizul favorabil pentru creșterea cu incă două noi fluxuri Pfizer-BioNTech.

„La centrul de vaccinare din Hunedoara vor fi trei fluxuri de vaccinare disponibile începând cu perioada imediat următoare. Solicitarea DSP Hunedoara s-a făcut având în vedere faptul că populația municipiului Hunedoara numără peste 70.000 de locuitori, iar centrul de vaccinare de la Hunedoara este singurul centru din județ cu peste 1.300 de persoane în lista de așteptare”, a informat DSP Hunedoara.

În prezent, conform vaccin.live, timpul de aşteptare pentru cei care se programează on-line la centrul din Hunedoara s-a redus la nouă zile, după ce în urmă cu două săptămâni era de 33 de zile. Centrul are în prezent o capacitate de 288 de persoane, crescută de la 88 de persoane în 20 aprilie.

„În centrul amenajat încă din luna ianuarie de Primăria municipiului Hunedoara a fost asigurată existenţa a 6 fluxuri de vaccinare, însă, până acum, unul singur a fost operaţional din cauza numărului limitat de doze de vaccin alocate. Începând de săptămâna viitoare, capacitatea de vaccinare va creşte de la 96 la 288 de persoane pe zi”, a informat Primăria Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *