Numărul hunedorenilor intrați în șomaj tehnic va ajunge la 20.000

224

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă – Hunedoara anunță că, până în prezent, au fost analizate pentru luna aprilie 1.708 solicitări și au fost efectuate plăți ale drepturilor bănești corespunzătoare șomajului tehnic pentru 13.511 persoane din județul Hunedoara.

Suma totală plătită a fost de 17.435.035 lei. Potrivit Georgetei Tomuța, director executiv al A.J.O.F.M, nu s-au înregistrat depășiri ale termenului legal de 15 zile pentru plată, Hunedoara fiind printre primele județe din țară unde angajații agenției au procesat rapid toate cererile primite și au efectuat plățile.

 

„În acest moment mai sunt depuse 800 de solicitări aflate în faza de verificare și pregătire la plată. Se estimează că, în județul Hunedoara, numărul total al persoanelor plătite pentru șomaj tehnic va ajunge la aproximativ 20.000. Având în vedere numărul mare de cereri depuse și de informații solicitate prin telefon sau e-mail, angajații AJOFM Hunedoara au fost prezenți la serviciu în zilele de 1 și 2 mai, dar și la sfârșit de săptămână, iar în continuare se va lucra în regim continuu, pentru rezolvarea la timp a tuturor solicitărilor primite de la angajatorii din județul Hunedoara”, a informat Prefectura Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *