Numărul decedaţilor în accidente de circulaţie s-a dublat

Poliţiştii au mai găsit la concetăţeni de-ai noştri în jur de 200 de arme şi peste 3.000 de cartuşe

În cursul zilei de ieri, cadrele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara au făcut bilanţul acţiunilor pe care le-au desfăşurat în 2014.

Au fost identificaţi toţi criminalii

Conform celor prezentate, activitatea poliţiştilor hunedoreni, ca şi eficacitate, s-a situat peste media înregistrată la nivel naţional. Punând pe primul loc protecţia reală a cetăţeanului şi a bunurilor sale, cadrele IPJ Hunedoara au efectuat mii de razii şi controale şi au depistat peste 1.500 de infracţiuni flagrante în acest domeniu. De asemenea, în ce priveşte infracţiunile împotriva patrimoniului s-au constatat, în comparaţie cu 2013, scăderi semnificative. Totodată, au fost confiscate în jur de 200 de arme letale şi netetale şi peste 3.000 de cartuşe. În schimb, însă, Activitatea de constatare a infracţiunilor de către polițiștii structurilor de investigaţii criminale este cu mult superioară faţă de anul precedent, dat fiind faptul că, potrivit noilor norme procesuale, s-a început urmărirea penală „in rem” în majoritatea dosarelor. Aceşti poliţişti au reuşit identificarea autorilor în toate cauzele cu violență cu urmări grave, respectiv 5 omoruri,6 tentative de omor, 3 pruncucideri, 19 vătămări corporale, precum și identificarea și probarea vinovăției prezumtivului autor al unui omor comis la 11.02.1998 asupra unui bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Hunedoara.

bilant

Detectoarele de metale n-au dispărut

În plus, au fost constate şi 30 de infracţiuni în domeniul protejării Patrimoniului Cultural Naţional, fiind 4775 bunuri culturale mobile, dintre care 10 tablouri, 3640 monede antice și medievale din aur, argint și bronz, 803 alte bunuri arheologice, dintre care trei plăcuțe votive din aur, precum și alte 460 bunuri culturale mobile şi au fost confiscate 12 detectoare de metale. În domeniul evbaziunii fiscale, pentru recuperarea prejudiciilor identificate au fost instituite măsuri asigurătorii asupra unor bunuri de aproape 14 milioane de lei. Din păcate, în domeniul traficului rutiere, numărul persoanelor decedate în accidente de circulaţie a fost de 51, cu 24 mai multe ca în 2013, ceea ce înseamnă aproape dublu faţă de cele înregistrate anterior.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat