Numărul decedaţilor în accidente de circulaţie s-a dublat

Poliţiştii au mai găsit la concetăţeni de-ai noştri în jur de 200 de arme şi peste 3.000 de cartuşe

În cursul zilei de ieri, cadrele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara au făcut bilanţul acţiunilor pe care le-au desfăşurat în 2014.

Au fost identificaţi toţi criminalii

Conform celor prezentate, activitatea poliţiştilor hunedoreni, ca şi eficacitate, s-a situat peste media înregistrată la nivel naţional. Punând pe primul loc protecţia reală a cetăţeanului şi a bunurilor sale, cadrele IPJ Hunedoara au efectuat mii de razii şi controale şi au depistat peste 1.500 de infracţiuni flagrante în acest domeniu. De asemenea, în ce priveşte infracţiunile împotriva patrimoniului s-au constatat, în comparaţie cu 2013, scăderi semnificative. Totodată, au fost confiscate în jur de 200 de arme letale şi netetale şi peste 3.000 de cartuşe. În schimb, însă, Activitatea de constatare a infracţiunilor de către polițiștii structurilor de investigaţii criminale este cu mult superioară faţă de anul precedent, dat fiind faptul că, potrivit noilor norme procesuale, s-a început urmărirea penală „in rem” în majoritatea dosarelor. Aceşti poliţişti au reuşit identificarea autorilor în toate cauzele cu violență cu urmări grave, respectiv 5 omoruri,6 tentative de omor, 3 pruncucideri, 19 vătămări corporale, precum și identificarea și probarea vinovăției prezumtivului autor al unui omor comis la 11.02.1998 asupra unui bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Hunedoara.

bilant

Detectoarele de metale n-au dispărut

În plus, au fost constate şi 30 de infracţiuni în domeniul protejării Patrimoniului Cultural Naţional, fiind 4775 bunuri culturale mobile, dintre care 10 tablouri, 3640 monede antice și medievale din aur, argint și bronz, 803 alte bunuri arheologice, dintre care trei plăcuțe votive din aur, precum și alte 460 bunuri culturale mobile şi au fost confiscate 12 detectoare de metale. În domeniul evbaziunii fiscale, pentru recuperarea prejudiciilor identificate au fost instituite măsuri asigurătorii asupra unor bunuri de aproape 14 milioane de lei. Din păcate, în domeniul traficului rutiere, numărul persoanelor decedate în accidente de circulaţie a fost de 51, cu 24 mai multe ca în 2013, ceea ce înseamnă aproape dublu faţă de cele înregistrate anterior.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Voluntarii care lucrează la Cetatea Costești au nevoie de ajutor         NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții