Noul coronaviurs, situația la zi în județul Hunedoara

91 de oameni din județul Hunedoara au fost diagnosticați cu Covid 19, în ultimele 24 de ore. Astfel numărul cazurilor pozitive înregistrate în prezent în județ a ajuns la 1.835, respectiv 2,1 cazuri la mia de locuitori, arată un raport al Direcției de Sănătate Publică Hunedoara.

De la începutul anului, peste 4.400 de hunedoreni s-au infectat cu Covid 19. Au fost declarate vindecate peste 2.700 de persoane, iar 235 de hunedoreni diagnosticați cu noul coronavirus au decedat – mulți dintre ei având și alte afecțiuni. Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Hunedoara din cei peste 1.800 de hunedoreni infectați cu Covid 19, 308 sunt internați în spitale.

În 101 localități hunedorene, marea majoritate sate mici, dar și orașele Simeria, Brad și Hațeg, incidența cazurilor de Covid 19 este mai mare de 3 la mia de locuitori. Astfel, portul măștii devine obligatoriu pe raza localităților, în spațiile publice, iar accesul clienților în interiorul barurilor și restaurantelor nu mai este permis.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!