Noul coronavirus ține în corzi Deva și Hunedoara: au peste 400 de cazuri

1346

Județul Hunedoara înregistrează 1.860 de infectări cu Covid 19 în ultimele două săptămâni (4,15 cazuri la mia de locuitori), potrivit raportului de miercuri, al Direcției de Sănătate Publică Hunedoara.

Deva și Hunedoara rămân cele mai afectate municipii de incidența ridicată a infectărilor, ambele depășind 6 cazuri la mia de locuitori. În Deva, 443 de oameni au fost diagnosticați cu Covid 19, iar în Hunedoara sunt infectate 433 de persoane.

26 de localități hunedorene înregistrează peste trei infectări la mia de locuitori. Acestea sunt: Zam, Peștișu Mic, Vețel, Brănișca, Deva, Hunedoara, Hațeg, Buceș, Ghelari, Petroșani, Blăjeni, Lăpugiu de Jos, Lupeni, Vorța, Toplița, Bulzeștii de sus, Ilia, Vălișoara, Baru, Orăștie, Vulcan, Bretea Română, General Berthelot, Baia de Criș, Totești, Sântamaria Orlea și Brad.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Noul coronavirus ține în corzi Deva și Hunedoara: au peste 400 de cazuri

  1. C

    Ce fel de teste s-au folosit RT-PCR cele care nu deosebesc SARS COV de o gripa? Sau exista o norma de teste pozitive dupa cum citesc prin presa? Evident ca este o intrebare la care nu voi primi raspuns pentru ca raspunsurile nu fac parte din strategia DSP si a altor factori de decizie.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.