Noul coronavirus, situația la zi în județul Hunedoara

Potrivit Centrului de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei – Hunedoara, duminică, situaţia epidemiologică în județul Hunedoara se prezenta astfel: 754 de cazuri active (raportate la 14 zile), din care 206 infectate în focare și 548 comunitar; 324 de hunedoreni se află în izolare la domiciliu, iar 249 în izolare instituționalizată.

În carantină la domiciliu se află 1.385 de hunedoreni. Incidenţa cazurilor active comunitar, în judeţul Hunedoara este de 1,19 cazuri/1.000 locuitori, arată o informare a Prefecturii Județului Hunedoara.

În ultimele 24 de ore, în județul Hunedoara s-au înregistrat 58 de noi cazuri de infecții cu Covid 19, iar numărul total al persoanelor infectate, de la începutul anului și până în prezent, a ajuns la 3.272.

De la începutul anului, s-au înregistrat cel puțin 189 de decese, în rândul hunedorenilor infectaţi cu Covid 19, mulţi având şi alte afecţiuni. Peste 2.000 de oameni au fost declaraţi vindecaţi de coronavirus în judeţ.
Focare de infecţii cu Covid 19 au fost înregistrate în judeţul Hunedoara, în ultima săptămână la: ATI Spitalul de Urgenţă Petroşani – 14 cazuri; Centrul Rezidenţial „UAMS” Hunedoara – 4; Asociaţia „Bunicii Văii Jiului”, Centru Rezidenţial – 78; SEWS – R DEVA – 54; Spitalul Municipal Hunedoara – secţia Neurologie – 14; Direcţia de Asistenţă Socială Deva – 24; Clubul Sportiv Fotbal Hunedoara (Juniori) – 11; Reţeaua de Case Familiale pentru Copii cu Dizabilităţi, Hunedoara – 4, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva – 10; Liceul Sportiv Deva – 9; Spitalul Municipal Lupeni Secţia ATI – 3, arăta cel mai recent raport publicat, vineri, de Direcția de Sănătate Publică a Județului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!