Noul coronavirus dă peste cap activitatea în Primăria Orăștie

430

9 angajați ai Primăriei Orăștie au fost infectați cu SARS COV-2, iar din această cauză au fost sistate relațiile cu publicul pe o perioadă nelimitată.

„Cetățenii pot să depună cereri la registratura primăriei sau să ia legatura cu angajații telefonic sau prin email pentru soluționarea problemelor”, a informat primarul Ovidiu Bălan.

O angajată a Serviciului de Evidență a Persoanelor, aflată în incinta sediului Poliției Municipiului Orăștie a fost confirmată pozitiv cu SARS COV-2, motiv pentru care toți colegii de birou au intrat în carantină, iar activitatea serviciului este suspendată până în data de 16 noiembrie 2020, a precizat primarul municipiului Orăștie.

În 23 octombrie, angajații Primăriei Orăștie care își desfășoară activitatea în clădirea din Piașa Aurel Vlaicu au fost trimiși să lucreze de acasă după ce 6 angajaţi ai municipalităţii au fost diagnosticați cu Covid 19, iar alți 7 au intrat în carantină. Atunci, conducerea primăriei a decis ca până în 2 noiembrie, întreg personalul care nu se află în carantină să își desfăşoare activitatea de la domiciliu prin telemuncă. Numărul persoanelor infectate a crescut, în ultimele zile, astfel că activitatea angajaților primăriei nu poate reveni încă la normal.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *