Nou coronavirus, situația la zi în județul Hunedoara

567

Duminică, 11 cazuri noi de Covid 19 au fost înregistrate în județul Hunedoara, dar rata îmbolnăvirilor a continuat să scadă, ajungând la un caz la mia de locuitori.

Doar comunele Tomești, Vălișoara, Cârjiți, Luncoiu de Jos, Bucureșci și Ribița depășeșc trei cazuri de Sars-Cov-2, înregistrate în ultimele 14 zile, la mia de locuitori, conform statisticilor Direcției de Sănătate Publică Hunedoara.

În municipiul Brad sunt 33 de persoane infectate cu noul coronavirus (2,16 cazuri de Covid 19 la mia de locuitori), în Deva sunt 94 de persoane cu Covid 19 (1,37 cazuri la mie), iar în Hunedoara pentru prima dată în ultimele luni, numărul cazurilor a scăzut sub unu la mie, fiind 70 de persoane infectate (0,99 cazuri la mia de locuitori).

Nu înregistrează niciun caz de infecții cu Sars-Cov-2 orașul Geoagiu și comunele Bănița, Bătrâna, Blăjeni, Brănișca, Bulzeștii de Sus, Bunila, Cerbăl, Densuș, General Berthelot, Ghelari, Gurasada, Lăpugiu de Jos, Lelese, Lunca Cernii de Jos, Pui, Rapoltu Mare, Râu de Mori, Sălașu de Sus, Sarmizegetusa, Toplița și Vorța.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *