Noile tarife la Castelul Corvinilor

Consiliul Local Hunedoara va stabili, joi, noile taxe pentru vizitarea Castelului Corvinilor, valabile pentru anul 2018.

Astfel, potrivit proiectului administraţiei locale, taxa de vizitare la Muzeul Castelul Corvinilor, în perioada noiembrie, decembrie, ianuarie şi februarie va fi pentru adulţi 20 lei/persoană, pentru pensionari 10 lei/persoană şi pentru elevi şi studenţi 5,00 lei/persoană. În perioada martie, aprilie, septembrie şi octombrie va fi: pentru adulţi – 25 lei/persoană, pensionari – 10 lei/persoană şi elevi şi studenţi – 5 lei/persoană. Iar în perioada mai, iunie, iulie, august, taxa va fi: pentru adulţi – 30 lei/persoană, pentru pensionari – 10 lei/ persoană şi pentru elevi/studenţi – 5 lei/persoană. O taxă foto amator la Muzeul Castelul Corvinilor a fost stabilită la 5 lei/aparat iar taxa album foto/operator profesionist va fi de 100 lei/oră.

Taxa de închiriere pentru capela Castelului Corvinilor va fi de 1.000 lei/oră. Taxa de închiriere sală evenimente private, altele decât petrecere nuntă/botez, va fi de 1.500 lei/oră/sală. De asemenea, taxa de utilizare a spaţiului din Curtea Husarilor (Curtea exterioara) de la Muzeul „Castelul Corvinilor” în vederea desfăşurării activităţilor de oficiere a cununiilor civile va fi de 1.000 lei.

Castelul Corvinilor a fost vizitat de peste 300.000 de turişti în 2017.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile         Doi taximetriști din Deva au fost condamnați după ce au jefuit un român întors din SUA         Concerte de 1 Martie și Ziua Femeii susținute de elevi ai Liceului de Arte         CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA. Scriitorul și publicistul Marian Boboc, „Cetățean de onoare” al judeţului         Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl