Noapte de coșmar pentru un tânăr. Trădat de prieteni, sechestrat și jefuit

Trei tineri cu vârste de 18 și 19 ani au fost reținuți de polițiști și sunt anchetați pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.
Potrivit polițiștilor, doi dintre aceștia au deposedat un tânăr de 19 ani de un telefon mobil, un ceas de mână şi alte bunuri printre care şi un card bancar. De asemenea, l-au constrâns pe adolescent să-i însoțească la un ATM și să le comunice codul PIN, după care au extras din contul bancar al acestuia 1.300 lei. „Faptele de natură penală au fost comise în prezența și cu complicitatea celui de-al treilea tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Dobra, care se cunoştea cu partea vătămată, fiind un fost coleg al acestuia. Apoi, tinerii s-au deplasat în zona Gării din Deva, de unde au trimis partea vătămată cu un taximetru la domiciliu, în comuna Șoimuș”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.
Cei trei tineri au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, fiind reţinuţi pe o perioadă de 24 ore. Ei urmează a fi prezentaţi magistraților, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.