Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii

Fenomene extreme de vânt puternic s-au manifestat în zona Hunedoarei în noaptea de 12 spre 13 noiembrie. Au fost ore întregi în care vuietele vijeliei au ţinut treji pe mulţi dintre localnici şi i-au pus în alertă pe pompieri.

„De la ora 3, din cauza fenomenelor meteo periculoase, până la ora 14:00 au fost înregistrate 28 de situații de urgență în municipiul Hunedoara. Au fost afectate 25 de acoperișuri, 7 autoturisme și un panou publicitar. A fost blocat și drumul ce leagă localitatea Peştiş de localitatea Almaş. Ulterior s-a restabilit circulaţia dintre cele două localităţi şi s-au asigurat zonele unde acoperişurile au fost afectate”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Mai multe echipaje de pompieri şi o descarcerare grea, din cadrul Detaşamentului de pompieri Hunedoara şi din cadrul Detaşamentului de pompieri Deva au intervenit pentru restabilirea siguranţei în locurile afectate.

Mai multe echipaje de pompieri și o descarcerare grea, din cadrul Detașamentului de pompieri Hunedoara și din cadrul Detașamentului de pompieri Deva intervin și la această oră pentru restabilirea siguranței în zonele afectate.

FOTO: ISU Hunedoara

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece − 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani