Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii

Fenomene extreme de vânt puternic s-au manifestat în zona Hunedoarei în noaptea de 12 spre 13 noiembrie. Au fost ore întregi în care vuietele vijeliei au ţinut treji pe mulţi dintre localnici şi i-au pus în alertă pe pompieri.

„De la ora 3, din cauza fenomenelor meteo periculoase, până la ora 14:00 au fost înregistrate 28 de situații de urgență în municipiul Hunedoara. Au fost afectate 25 de acoperișuri, 7 autoturisme și un panou publicitar. A fost blocat și drumul ce leagă localitatea Peştiş de localitatea Almaş. Ulterior s-a restabilit circulaţia dintre cele două localităţi şi s-au asigurat zonele unde acoperişurile au fost afectate”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Mai multe echipaje de pompieri şi o descarcerare grea, din cadrul Detaşamentului de pompieri Hunedoara şi din cadrul Detaşamentului de pompieri Deva au intervenit pentru restabilirea siguranţei în locurile afectate.

Mai multe echipaje de pompieri și o descarcerare grea, din cadrul Detașamentului de pompieri Hunedoara și din cadrul Detașamentului de pompieri Deva intervin și la această oră pentru restabilirea siguranței în zonele afectate.

FOTO: ISU Hunedoara

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare