NEWS-ALERT Un deţinut aflat cu echipa la cules de afine şi-a pierdut urma în pădure

PENITENCIARUn tânăr de 21 de ani este căutat de poliţişti şi de angajaţii Prnitenciarului Bârcea Mare, după ce ar fi părăsit locul în care a fost adus să lucreze. Condamnatul ispăşeşte o pedepasă de patru ani şi nouă luni de închisoare, în regim semideschis. În cursul acestei zile, el şi cu alţi deţinuţi au fost scoşi din penitenciar pentru a fi duşi la cules de afine, în zona Beriu, în apropiere de Orăştie.

„Nu ştim încă dacă persoana în cauză a părăsit voluntar punctul de lucru sau s-a rătăcit în zonă. Ceilalţi deţinuţi au fost aduşi în penitenciar din punctul de lucru, iar în prezent desfăşurăm acţiuni de căutare a tânărului”, a precizat Florin Berar, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bârcea Mare.

Potrivit reprezenanţilor Penitenciarului Bârcea Mare, tânărul de 21 de ani este recidivist şi se află în închisoare din vara anului trecut.

Poliţia a pus la dispoziţia mass-media şi fotografia deţinutului căutat:

stan sandu ioan

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva