NEWS-ALERT Un deţinut aflat cu echipa la cules de afine şi-a pierdut urma în pădure

PENITENCIARUn tânăr de 21 de ani este căutat de poliţişti şi de angajaţii Prnitenciarului Bârcea Mare, după ce ar fi părăsit locul în care a fost adus să lucreze. Condamnatul ispăşeşte o pedepasă de patru ani şi nouă luni de închisoare, în regim semideschis. În cursul acestei zile, el şi cu alţi deţinuţi au fost scoşi din penitenciar pentru a fi duşi la cules de afine, în zona Beriu, în apropiere de Orăştie.

„Nu ştim încă dacă persoana în cauză a părăsit voluntar punctul de lucru sau s-a rătăcit în zonă. Ceilalţi deţinuţi au fost aduşi în penitenciar din punctul de lucru, iar în prezent desfăşurăm acţiuni de căutare a tânărului”, a precizat Florin Berar, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bârcea Mare.

Potrivit reprezenanţilor Penitenciarului Bârcea Mare, tânărul de 21 de ani este recidivist şi se află în închisoare din vara anului trecut.

Poliţia a pus la dispoziţia mass-media şi fotografia deţinutului căutat:

stan sandu ioan

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi