NEWS-ALERT Mircia Muntean a fost condamnat. Fostul primar a primit sentinţa în dosarul tranzacţiilor ilegale

MAIN Mircia bani batranaÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României l-a condamnat la patru ani de închisoare,cu suspendare, pe fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean, în prezent deputat PDL.

Mircia Muntean a fost trimis în judecată în 2004, într-un dosar în care a fost inculpat pentru abuz în serviciu. El a fost acuzat că a încheiat tranzacţii ilegale cu un presupus traficant de maşini de lux.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Iosif Claudiu Man, Ovidiu Horaţiu Boldor şi Cornel Moraru.

Pe lângă pedeapsa penală, Mircia Muntean şi Iosif Claudiu Man sunt obligaţi la plata sumei de peste 330.000 de dolari, la care se adaugă dobânda BNR calculată de la data de 25 martie 1999, până la data plăţii integrale. Drept despăgubiri.

Sentinţa nu e definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

Vom reveni cu amănunte!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători