NEWS-ALERT Mircia Muntean a fost condamnat. Fostul primar a primit sentinţa în dosarul tranzacţiilor ilegale

MAIN Mircia bani batranaÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României l-a condamnat la patru ani de închisoare,cu suspendare, pe fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean, în prezent deputat PDL.

Mircia Muntean a fost trimis în judecată în 2004, într-un dosar în care a fost inculpat pentru abuz în serviciu. El a fost acuzat că a încheiat tranzacţii ilegale cu un presupus traficant de maşini de lux.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Iosif Claudiu Man, Ovidiu Horaţiu Boldor şi Cornel Moraru.

Pe lângă pedeapsa penală, Mircia Muntean şi Iosif Claudiu Man sunt obligaţi la plata sumei de peste 330.000 de dolari, la care se adaugă dobânda BNR calculată de la data de 25 martie 1999, până la data plăţii integrale. Drept despăgubiri.

Sentinţa nu e definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

Vom reveni cu amănunte!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute