NEGOCIERI/ Sindicatul ”Muntele” solicită bilete de odihnă și tratament pentru angajații CEH!

Sindicatul ”Muntele”, reprezentativ la nivelul Complexului Energetic Hunedoara, solicită acordarea de bilete de odihnă și tratament și pentru angajații CEH, așa cum se întâmplă pentru cei de la CNLO. În plus, se poartă negocieri și pentru acordarea unor sporuri prevăzute de altfel în Contractul Colectiv de Muncă.

Reprezentanții Sindicatului ”Muntele” au avut o întâlnire, în comisia de negociere, cu oficialii Complexului Energetic Hunedoara în care și-au expus solicitările.

Vineri am avut o întâlnire în comisia de negociere pentru a introduce și a aplica rapid ceea ce avem în CCM; adică coeficienții de ierarhizare și sporul de pericol. De asemenea, am făcut o solicitare conducerii Complexului Energetic Hunedoara să sesizeze Consiliul de Administrație pentru a începe negocieri și pentru a obține ceva legat de biletele de odihnă și tratament”, a declarat Darius Cîmpean, președintele Sindicatului ”Muntele”.

Coeficienții de ierarhizare și sporul de pericol s-au acordat și anul trecut, dar cu destul de mare întârziere, însă biletele de odihnă și tratament ar reprezenta o noutate.

Noi, sindicatele, am intrat în negocieri pentru aplicare, s-au format comisii mici care calculează acum impactul și analizează nomenclatoarele de funcții și vom încerca să aplicăm cât mai rapid coeficienții de ierarhizare și sporul de pericol mărit. (…) Anul trecut s-au acordat, dar doar prin iunie. Acum am dori să fie acordate mult mai repede. Biletele de odihnă și tratament nu le-am avut, nu le avem prinse în buget, dar dacă la CNL s-a rezolvat cu acele vouchere de vacanță, vrem să vedem ce soluții se găsesc și pentru noi”, a mai spus Darius Cîmpean.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “NEGOCIERI/ Sindicatul ”Muntele” solicită bilete de odihnă și tratament pentru angajații CEH!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi