NEGOCIERI/ Sindicatul ”Muntele” solicită bilete de odihnă și tratament pentru angajații CEH!

Sindicatul ”Muntele”, reprezentativ la nivelul Complexului Energetic Hunedoara, solicită acordarea de bilete de odihnă și tratament și pentru angajații CEH, așa cum se întâmplă pentru cei de la CNLO. În plus, se poartă negocieri și pentru acordarea unor sporuri prevăzute de altfel în Contractul Colectiv de Muncă.

Reprezentanții Sindicatului ”Muntele” au avut o întâlnire, în comisia de negociere, cu oficialii Complexului Energetic Hunedoara în care și-au expus solicitările.

Vineri am avut o întâlnire în comisia de negociere pentru a introduce și a aplica rapid ceea ce avem în CCM; adică coeficienții de ierarhizare și sporul de pericol. De asemenea, am făcut o solicitare conducerii Complexului Energetic Hunedoara să sesizeze Consiliul de Administrație pentru a începe negocieri și pentru a obține ceva legat de biletele de odihnă și tratament”, a declarat Darius Cîmpean, președintele Sindicatului ”Muntele”.

Coeficienții de ierarhizare și sporul de pericol s-au acordat și anul trecut, dar cu destul de mare întârziere, însă biletele de odihnă și tratament ar reprezenta o noutate.

Noi, sindicatele, am intrat în negocieri pentru aplicare, s-au format comisii mici care calculează acum impactul și analizează nomenclatoarele de funcții și vom încerca să aplicăm cât mai rapid coeficienții de ierarhizare și sporul de pericol mărit. (…) Anul trecut s-au acordat, dar doar prin iunie. Acum am dori să fie acordate mult mai repede. Biletele de odihnă și tratament nu le-am avut, nu le avem prinse în buget, dar dacă la CNL s-a rezolvat cu acele vouchere de vacanță, vrem să vedem ce soluții se găsesc și pentru noi”, a mai spus Darius Cîmpean.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “NEGOCIERI/ Sindicatul ”Muntele” solicită bilete de odihnă și tratament pentru angajații CEH!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Transport ilegal de lemne         322 de metri cubi de lemne expediate ilegal         Încă două cazuri de coronavirus în România         Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile