Naşul Porumboiu cere în instanţă falimentul finului Simota

Frate, frate, dar până la bani. Adrian Porumboiu, naşul de cununie al lui Alin Simota la prima căsătorie a acestuia, vrea falimentul uneia dintre societăţile controlate de finul său, respectiv Cosareli Company. Firma controlată de Porumboiu, Comcereal SA Vaslui, s-a înscris la masa credală pentru a-şi recupera debitele de la firma din Petroşani.

simotaProcesul se află pe rolul Tribunalului Hunedoara, care a declarat deja falimentul SC Cosareli Company, una dintre firmele din domeniul energiei controlată de omul de afaceri Alin Simota. Procedura în instanţă continuă, însă, cu valorificarea bunurilor aflate pe numele societăţii în cauză, care este împresurată de creditori. Ultimul termen de judecată a avut loc la finele lunii ianuarie, când magistraţii de la Tribunalul Hunedoara au dispus amânarea cauzei pentru data de 10 aprilie. Pe când era consilier judeţean, Alin Simota a declarat pe propria răspundere că deţine 24 de părţi sociale la societatea Cosareli Company Petroşani, dar interesant este că şi el apare pe lista creditorilor acestei firme. Şi tot lista creditorilor cuprinse SC Comcereal SA Vaslui, societatea deţinută de fostul finanţator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, nimeni altul decât naşul de cununie de la prima căsătorie a lui Alin Simota.

Nu este pentru prima dată când Comcereal Vaslui se află în litigiu cu firma Cosareli, care oricum a  fost acţionată în ultimii ani de mai mulţi creditori. În 2010, Judecătoria Petroşani a  dat câştig de cauză societăţii controlate de Adrian Porumboiu şi a dispus „învestirea cu formulă executorie a Biletului la Ordin WBAN3AD 0001134 emis la data de 29.11.2008 de debitoarea SC COSARELI COMPANY cu sediul în Petroșani,str.Gheorghe Doja, nr.24, jud. Hunedoara pentru suma de 4998,00 lei scadentă la 28.01.2009”.

 

Un imperiu financiar dărâmat

 

Când era „pe val”, Alin Simota controla uin adevărat imperiu fiannciar. De numele lui se leagă nu mai puţin de 15 societăţi comerciale, dintre care unele sunt active, altele în insolvenţă, în încetare temporară de activitate sau în faliment. Astfel, Alin Simota deţinea, în întregime, parţial sau, ulterior, prin interpuşi Simar Comimpex SRL, , Construct 200 SRL, Cosareli Company SRL, Probal SRL, Europa Phone SRL, Jiul SA, Elco Invest Company SRL, Euro Util SRL, Elco Semn Sistem SRL, Conspet SRL şi Euro Util 2006 SRL, Metalsid SRL Găvojdia, Utilenergetica SA Voluntari, Jieţ Ciment SRL, Promo Construct SRL.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Naşul Porumboiu cere în instanţă falimentul finului Simota

  1. lucas

    asa-i trebuie. l-a ajutat pe sifonul ala de litera, dupa care litera l-a sifonat cu tot ce stia de simota, pentru a scapa el mai ieftin, dar nu va scapa. la citi dusmani are va fi un om mort cind va iesi, iar in puscarie o sa-l futa bulangii in cur. un sifon ordinar si un las(fetita).

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”