Motocicliștii vor să se facă vizibili. Campanie de conștientizare a participanților la trafic

În municipiul Deva va avea loc sâmbătă, 17 octombrie 2020, o campanie de conștientizare a motocicliștilor în trafic care are ca scop reducerea numărului de accidente care se produc între motocicliști și alte categorii de participanți la trafic.

Campania are la bază statisticile recente care arată că în România, tot mai mulți motocicliști devin victime ale accidentelor rutiere.

Evenimentul va debuta la ora 12:00, în Piața Cetății Deva (parcare telecabină), unde motocicliștii vor primi din partea organizatorilor pliante cu informații referitoare la cauzele comune ale accidentelor rutiere iar un cadru medical va face o scurtă prezentare a tehnicilor și măsurilor de prim ajutor care trebuie acordate în cazul unui accident de motocicletă.

La eveniment sunt așteptați în jur de 100 de motocicliști.

După acțiunea din Piața Cetății va urma o paradă a bikerilor pe străzile Devei.
Turul motocicliștilor se va desfășura pe următorul traseu: Piața Cetății – Strada Valeriu Braniște – Strada Horea – Bulevardul Decebal – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Bulevardul 22 Decembrie – Shopping City Deva, cu respectarea regulilor de circulație.

Punctul final al campaniei bikerilor va fi în satul Cristur, unde aceștia vor fi așteptați de gazde cu tradiționalul gulaș.
Acolo va fi amplasat și un stand cu obiecte de artă realizate manual din diferite piese reciclate.
Participanții la eveniment vor primi cadouri din partea organizatorilor.

 

Primăria Deva

 

Foto: pemotoare.ro

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Motocicliștii vor să se facă vizibili. Campanie de conștientizare a participanților la trafic

  1. Gandalf

    Dar de ”disciplina” lor în trafic nici un cuvințel ???
    Că trec pe străzi unde locuiesc preponderent persoane în vârstă și ambalează motoarele la maxim, că fac slalom prin trafic, ți se bagă în față de ești nevoit să frânezi puternic, nici un cuvințel ?
    Ei, se victimizează, li se rupe de legi și urlă ca din gură de șarpe că ce mai dau șoferii peste ei ! Nu spun niciodată CUM ajung de fapt sub roți, ce manevre de-a dreptul retardate fac de ajung în situațiile în care șoferii nu-i mai pot evita !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului