Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital

145

Mama unei fetițe în vârstă de cinci luni a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu rănile pe care copilul le-ar fi suferit după ce a fost la spitalul din Valea Jiului.

„Dragi mămici, vă las mai jos poze cu fetița mea de 5 luni, internată la spital în Vulcan. După ce au chinuit-o de două ori câte o oră să i se pună branula, o săptămână cât am stat în spital nu i-au mai schimbat bandajele. Vă rog să mă sfătuiți cui să mă adresez. Așa ceva este de neconceput”, a scris Oana Paula, alături de imaginile cu rănile suferite de copil. Fotografiile au stârnit un va uriaș de reacții în mediul on-line.

Tânăra a mai relatat că bebelușul a fost internat la secția de Pediatrie a clinicii din Vulcan, după ce răcise, și că deși a observat că fetița plângea și le-a spus acest lucru medicilor, aceștia i-au spus că atât timp cât medicamentul inserat cu ajutorul dispozitivului medical curge, totul este în regulă. Rănile au fost observate abia când leucoplastul cu care era fixată branula a fost înlăturat. Femeia a mai relatat că a cerut explicații medicilor, iar aceștia i-au spus că fetița a avut alergie la leucoplast și că va trebui să își trateze rănile cu cremă de gălbenele.

Cătălin Popa, directorul unității medicale din Vulcan, a declarat, potrivit gddhd.ro, că începe o cercetare preliminară pentru a vedea modul în care personalul medical și-a îndeplinit atribuțiile. Părinții nu au depus plângere, a mai precizat acesta.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *