Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital

Mama unei fetițe în vârstă de cinci luni a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu rănile pe care copilul le-ar fi suferit după ce a fost la spitalul din Valea Jiului.

„Dragi mămici, vă las mai jos poze cu fetița mea de 5 luni, internată la spital în Vulcan. După ce au chinuit-o de două ori câte o oră să i se pună branula, o săptămână cât am stat în spital nu i-au mai schimbat bandajele. Vă rog să mă sfătuiți cui să mă adresez. Așa ceva este de neconceput”, a scris Oana Paula, alături de imaginile cu rănile suferite de copil. Fotografiile au stârnit un va uriaș de reacții în mediul on-line.

Tânăra a mai relatat că bebelușul a fost internat la secția de Pediatrie a clinicii din Vulcan, după ce răcise, și că deși a observat că fetița plângea și le-a spus acest lucru medicilor, aceștia i-au spus că atât timp cât medicamentul inserat cu ajutorul dispozitivului medical curge, totul este în regulă. Rănile au fost observate abia când leucoplastul cu care era fixată branula a fost înlăturat. Femeia a mai relatat că a cerut explicații medicilor, iar aceștia i-au spus că fetița a avut alergie la leucoplast și că va trebui să își trateze rănile cu cremă de gălbenele.

Cătălin Popa, directorul unității medicale din Vulcan, a declarat, potrivit gddhd.ro, că începe o cercetare preliminară pentru a vedea modul în care personalul medical și-a îndeplinit atribuțiile. Părinții nu au depus plângere, a mai precizat acesta.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei