Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital

Mama unei fetițe în vârstă de cinci luni a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu rănile pe care copilul le-ar fi suferit după ce a fost la spitalul din Valea Jiului.

„Dragi mămici, vă las mai jos poze cu fetița mea de 5 luni, internată la spital în Vulcan. După ce au chinuit-o de două ori câte o oră să i se pună branula, o săptămână cât am stat în spital nu i-au mai schimbat bandajele. Vă rog să mă sfătuiți cui să mă adresez. Așa ceva este de neconceput”, a scris Oana Paula, alături de imaginile cu rănile suferite de copil. Fotografiile au stârnit un va uriaș de reacții în mediul on-line.

Tânăra a mai relatat că bebelușul a fost internat la secția de Pediatrie a clinicii din Vulcan, după ce răcise, și că deși a observat că fetița plângea și le-a spus acest lucru medicilor, aceștia i-au spus că atât timp cât medicamentul inserat cu ajutorul dispozitivului medical curge, totul este în regulă. Rănile au fost observate abia când leucoplastul cu care era fixată branula a fost înlăturat. Femeia a mai relatat că a cerut explicații medicilor, iar aceștia i-au spus că fetița a avut alergie la leucoplast și că va trebui să își trateze rănile cu cremă de gălbenele.

Cătălin Popa, directorul unității medicale din Vulcan, a declarat, potrivit gddhd.ro, că începe o cercetare preliminară pentru a vedea modul în care personalul medical și-a îndeplinit atribuțiile. Părinții nu au depus plângere, a mai precizat acesta.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + șaisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață