Momente cumplite pentru tânăra care se prostitua în garsoniera pe care o împărţea cu iubitul ei

Magistraţii Judecătoriei Deva l-au condamnat la trei ani de închisoare pe Remus Ilie Farkaş (30 de ani), un recidivist arestat preventiv din luna aprilie, pentru tâlhărirea unei tinere care i-a oferit serviciile sexuale contra cost.

Agresiunea s-a petrecut în apartamentul din Deva, în care femeia locuia împreună cu iubitul ei. În 24 aprilie 2018, urmare a unui anunţ publicat pe un site de mică publicitate, în care tânăra oferea servicii de <<escortă>>, bănuind că în realitate sunt oferite servicii sexuale contracost, Farkaş a apelat numărul pus la dispoziţie, a vorbit cu tânăra, iar cei doi au convenit să se întâlnească seara, în jurul orei 23, în garsoniera în care locuia aceasta, unde urmau să întreţină un raport sexual, contra sumei de 150 lei.

Tânăra de 19 ani locuieşte împreună cu iubitul său care, pentru a permite desfăşurarea raporturilor sexuale, a părăsit locuinţa, deplasându-se în parcarea din faţa scării blocului, unde a aşteptat în maşină plecarea clientului, arată anchetatorii.

 

„Conform înţelegerii, bărbatul s-a prezentat la locuinţa persoanei vătămate, i-a înmânat acesteia o bancnotă de 200 lei, pe care ea a pus-o într-un sertar şi apoi au întreţinut relaţii sexuale consimţite, aproximativ 20 – 30 minute. După finalizarea actelor sexuale, inculpatul a solicitat a-i fi restituiţi cei 200 de lei, pe care îi înmânase înainte persoanei vătămate, motivându-şi cererea prin aceea că nu a fost mulţumit de serviciile sale. Persoana vătămată  a refuzat inculpatul, context în care Farkaş s-a îndreptat spre sertarul în care a fost pusă bancnota de 200 lei şi din interior, a luat fără drept, suma respectivă, aceştia fiind, de altfel, singurii bani pe care persoana vătămată îi avea în locuinţă.  De asemenea, a întrebat-o dacă are telefon mobil, moment în care aceasta a luat în mâini telefonul marca Samsung, tocmai pentru a-şi păstra posesia bunului. Inculpatul a prins cu o mână telefonul mobil aflat asupra sa, iar cu cealaltă mână a prins de antebraţ persoana vătămată, bruscând-o. Apoi, văzând că persoana vătămată nu cedează bunul, inculpatul a prins-o cu mâinile de gât şi a împins-o, reuşind astfel să îi smulgă din mână telefonul mobil. A plecat din locuinţă, având asupra lui atât suma de 200 lei, cât şi telefonul mobil marca Samsung”, se arată în dosar.

 

Tânăra, traumatizată, a fugit plângând spre maşina în care aştepta iubitul ei şi i-a spus că a fost jefuită. Bărbatul a pornit în urmărirea clientului, strigând  „Hoţul, hoţul”. Cei doi au alergat de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, înspre Calea Zarandului, pe străduţele dintre blocuri. La un moment dat Farkaş a aruncat telefonul mobil furat în spaţiul verde. Cei doi s-au oprit şi au început să se certe. La vederea scandalului, un localnic a sunat la Poliţie şi astfel autorul agresiunii a fost prins. El a recunoscut infracţiunea.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României