Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni

200

Pompierii și echipajele medicale au ajuns luni, pe strada Viitorului, din Lupeni, pentru a ajuta două eleve de 15 ani şi o femeie, rănite în zona capului de bucăţile din structura acoperișului smuls de vânt. „Fetele au primit îngrijiri medicale din partea pompierilor şi a medicilor SAJ şi transportate conştiente la spital, în timp ce, femeia a refuzat transportul după ce echipajele medicale au evaluat-o”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.
Acoperişul dislocat de vânt la Lupeni, ce a rănit 3 oameni, avea o suprafaţă de aproximativ 260 metri patraţi. Viteza vântului la rafală prognozată de meteorologi în sud-estul judeţului Hunedoara, până în jurul orei 18, în zona înaltă depășește 100 de kilometri pe oră.
„Pompierii Gărzii Lupeni acţionează pentru îndepărtarea elementelor din acoperișul dislocat ce au avariat 5 autoturisme parcate și se asigură că nu mai există pericolul prăbușirii necontrolate a altor părţi din acesta. Sud-vestul judeţului Hunedoara se află sub cod roşu meteorologic de vreme rea caracterizat de vânt puternic până în jurul orei 18. Vă rugăm să evitaţi, în aceste zone, trecerea prin apropierea copacilor sau clădirilor înalte cu acoperişuri din lemn şi tablă sau cu faţade ce au ornamente ce pot fi dislocate de rafalele de vânt”, au precizat reprezentanții ISU Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.