Moment festiv la I.S.U. Hunedoara

Schimb de ștafetă la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara. Șase tineri viitori pompieri, ce au fost admiși la Scoala de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu„ Boldești, au depus jurământul de credință, în timp ce 20 de cadre militare și-au încheiat cariera prin trecerea în rezervă.

Este vorba despre un colonel de la sediul inspectoratului, de 12 plutonieri adjutant șef și 7 plutonieri adjutant, care au activat în structurile de intervenție ale Detașamentelor Deva, Hunedoara și Orăștie, ai secției Ilia și stației Brad.

Pompierii ce au trecut astăzi în rezervă, în anii dedicați serviciului militar, au salvat vieți, au stins sute de incendii și au acționat, alături de colegii lor, la limitarea efectelor produse de inundații, fenomene meteo periculoase sau accidente.

Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, președintele C.J.S.U. Hunedoara, prezent la ceremonie, a remarcat faptul că are loc o schimbare de generație la I.S.U. Hunedoara și a punctat că în acest moment de încercare, generat de pandemia cu SARS-CoV-2, pompierii și-au făcut cu profesionalism datoria.

Colonelul Viorel Demean, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara le-a urat colegilor trecuți în rezervă să se bucure cât mai mult de pensie iar pe noii recruți i-a încurajat să se pregătească temeinic pentru ca la finele perioadei de studiu să revină în rândurile pompierilor hunedoreni profesioniști.

La finele ceremoniei, prefectul de Hunedoara și inspectorul șef al I.S.U. Hunedoara au înmânat pompierilor trecuți în rezervă plachete de merit.

ISU Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 16 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată