Moment de reculegere la ISU Hunedoara

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara i-au adus un omagiu plutonierului adjutant Viorel Dimboi, din Constanța decedat la 48 de ani. Bărbatul lucra ca pompier de 13 ani.

„Omagiu pentru colegul nostru de la Constanta răpus de SARS-CoV-2. În semn de recunoștința, preț de 2 minute in toate subunitățile de pompieri din judeţul Hunedoara şi din ţară a fost ținut un moment de reculegere, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor in funcțiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Pompierul Viorel Dîmboi activa în cadrul ISU Dobrogea – Detaşamentul de pompieri Cernavodă. A fost internat cu coronavirus în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Starea sa s-a agravat, fiind transferat la Bucureşti. „Bărbat, 48 ani din judeţul Constanţa. Internat în INBI Balş – ATI în data de 17 aprilie 2020, prin transfer din Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Rezultat pozitiv pe data de 13 aprilie 2020. Decedat pe data de 17 aprilie 2020. Comorbidităţi: Obezitate”, a informat Grupul de Comunicare Strategică.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului