Miting electoral. Țara Hațegului îl susține pe Iohannis

Duminică, 12 octombrie, câteva sute de oameni s-au adunat în preajma liceului din localitate, la o întâlnire electorală, dar mai ales la un spectacol folcloric de zile mari. A fost un moment obișnuit, simplu, fără mici, bere și promisiuni la colțul mesei, organizatorii preferând să ofere hațeganilor un concert folcloric de zile mari

mitingggg

S-a nimerit inclusiv să fie una din cele mai toride zile din acest sfârșit de toamnă, o zi care amintea de miezul verii. Oamenii au venit așa cum au vrut, unii susținători direcți, prin îmbrăcăminte și însemne, ai Alianței Creștin Liberale (ACL), alții simpatizanții, alții doar curioși sau consumatori de muzică populară de calitate.

Dacă ar fi să facem o listă cu personalitățile hunedorene prezente la eveniment, am putea nota prezenţa președintelui ACL, liberalul Mircea Moloț, a copreședintelui Dorin Gligor, a liderului liberal Tiberiu Balint, a deputaților liberali Carmen Hărău și Bogdan Țîmpău, a primarului orașului Hațeg, Adrian Marcel Goia, a mai multor primari, viceprimari și consilieri din Țara Hațegului.

Mesajul a fost simplu, indiferent de felul în care a fost spus de fiecare din cei care au vorbit pe scenă la Hațeg: Klaus Iohannis este cel care merită să câștige în competiția cu candidatul social-democrat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători