Miting electoral. Țara Hațegului îl susține pe Iohannis

92

Duminică, 12 octombrie, câteva sute de oameni s-au adunat în preajma liceului din localitate, la o întâlnire electorală, dar mai ales la un spectacol folcloric de zile mari. A fost un moment obișnuit, simplu, fără mici, bere și promisiuni la colțul mesei, organizatorii preferând să ofere hațeganilor un concert folcloric de zile mari

mitingggg

S-a nimerit inclusiv să fie una din cele mai toride zile din acest sfârșit de toamnă, o zi care amintea de miezul verii. Oamenii au venit așa cum au vrut, unii susținători direcți, prin îmbrăcăminte și însemne, ai Alianței Creștin Liberale (ACL), alții simpatizanții, alții doar curioși sau consumatori de muzică populară de calitate.

Dacă ar fi să facem o listă cu personalitățile hunedorene prezente la eveniment, am putea nota prezenţa președintelui ACL, liberalul Mircea Moloț, a copreședintelui Dorin Gligor, a liderului liberal Tiberiu Balint, a deputaților liberali Carmen Hărău și Bogdan Țîmpău, a primarului orașului Hațeg, Adrian Marcel Goia, a mai multor primari, viceprimari și consilieri din Țara Hațegului.

Mesajul a fost simplu, indiferent de felul în care a fost spus de fiecare din cei care au vorbit pe scenă la Hațeg: Klaus Iohannis este cel care merită să câștige în competiția cu candidatul social-democrat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.