Miting electoral. Țara Hațegului îl susține pe Iohannis

Duminică, 12 octombrie, câteva sute de oameni s-au adunat în preajma liceului din localitate, la o întâlnire electorală, dar mai ales la un spectacol folcloric de zile mari. A fost un moment obișnuit, simplu, fără mici, bere și promisiuni la colțul mesei, organizatorii preferând să ofere hațeganilor un concert folcloric de zile mari

mitingggg

S-a nimerit inclusiv să fie una din cele mai toride zile din acest sfârșit de toamnă, o zi care amintea de miezul verii. Oamenii au venit așa cum au vrut, unii susținători direcți, prin îmbrăcăminte și însemne, ai Alianței Creștin Liberale (ACL), alții simpatizanții, alții doar curioși sau consumatori de muzică populară de calitate.

Dacă ar fi să facem o listă cu personalitățile hunedorene prezente la eveniment, am putea nota prezenţa președintelui ACL, liberalul Mircea Moloț, a copreședintelui Dorin Gligor, a liderului liberal Tiberiu Balint, a deputaților liberali Carmen Hărău și Bogdan Țîmpău, a primarului orașului Hațeg, Adrian Marcel Goia, a mai multor primari, viceprimari și consilieri din Țara Hațegului.

Mesajul a fost simplu, indiferent de felul în care a fost spus de fiecare din cei care au vorbit pe scenă la Hațeg: Klaus Iohannis este cel care merită să câștige în competiția cu candidatul social-democrat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Testări Covid 19 la spitalul municipal din Hunedoara. Spitalul s-a dotat cu un aparat Real Time – PCR         Îndrumări privind slujbele de Florii, din Săptămâna mare (a Sfintelor Pătimiri) şi de Sfintele Paşti         Coronavirus, situația la zi: 212 cazuri în județul Hunedoara         Al 21-lea deces al unui pacient cu boli grave și coronavirus, în județul Hunedoara         PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată