Miting electoral Klaus Iohannis. Hunedoara a “invadat” Timişoara FOTOGALERIE-VIDEO

Parcul rozelor din Timisoara a devenit neincapator vineri seara pentru cei peste 15 mii de sustinatori al candidatului acl Klaus Iohannis veniti din toata zona de Vest a Romaniei. (Text, foto si video: Cristian Vatavu)

[wzslider autoplay=”true”]

Numărul cel mai mare de participanţi, pe judeţe, a fost net în favoarea hunedorenilor. Aceştia au venit “inarmaţi” cu pancarde, steaguri tricolore şi bannere inscriptionate cu mesaje de sustinere pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis.

La ora stabilita, cu punctualitate germană, Iohannis şi-a făcut apariţia în parc cu toata suită ACL.

Intrarea in parc s-a facut in uralele a cei peste 20 de mii de sustinatori, de la copii pana la varsnici. S-a strigat incontinuu, pana cand candidatul a ajuns pe scena, “Iohannis Preşedinte!”. Inaintea inceperii discursurilor s-a intonat imnul Romaniei cantat de intreaga asistenta. Pe scena alaturi de Iohannis au urcat lideri de marca ai formatiunii ACL.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Ioan Molot, in discursul sau, a subliniat cat de important e ca Iohannis sa ajunga presedinte daca dorim un trai decent, intr-o tara a lucrului bine facut. Acesta a indemnat pe toti românii să iasă la vot pentru că numai aşa putem scăpa de actuala clică pesedistă în frunte cu Victor Viorel Ponta.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a arătat că nu agreaza ideea de baroni locali si a dat asigurari ca in mandatul sau de viitor presedinte, acest termen va disparea de pe teritoriul Romaniei. Publicul prezent nu a ramas dator si a reactionat promt ori de cate ori in discursurile de pe scena s-a rostit numele lui Victor Ponta si PSD, acestia huiduind minute in sir. Klaus Iohannis presedinte au strigat cat i-a tinut gura cei peste 20 mii de oameni ca sa se “auda” in toata tara in special în Moldova si Oltenia, numai asa Romania va devenii o tara a lurcrului bine facut.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!