Misterul spânzuratului din curtea SPCLEP Hunedoara nu a fost elucidat

IMG_8865Conducerea Serviciului Public Local de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara susţine că bărbatul care s-a spânzurat luni dimineaţa de gardul serviciului era un simplu om al străzii şi nu un client nemulţumit că nu obţinuse documente de identitate.

Reprezentanţii SPCLEP Hunedoara au precizat căbărbatul care s-a spânzurat de gardul instituţiei nu ceruse mai devreme să îi fie întocmite acte, aşa cum susţineau sursele judiciare citate de Ziarul Hunedoreanului. Astfel, potrivit şefului serviciului, Marius Răducu Pasc, sinuciderea omului a cărui identitate nu a putut fi stabilită a fost o întâmplare care nu implică activitatea funcţionarilor SPCLEP Hunedoara. „Instituţia noastră este una etalon în Hunedoara. Evenimentul petrecut nu are nicio legătură cu activitatea Serviciului Public Local de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara, ca urmare nu avem competenţa de a ne exprima un punct de vedere în legătură cu gestul persoanei”, a precizat şeful SPCLEP Hunedoara, Marius Răducu Pasc.

Şeful serviciului a mai declarat că nu ştie cum de a ajuns omul străzii să se sinucidă prin strangulare, chiar de gardul metalic al clădirii. Cadavrul său a fost descoperit de un lucrător al SCPCLEP, care a anunţat imediat autorităţile. Bărbatul, cu vârsta de aproximativ 50 de ani, se spânzurase cu cureaua de la pantaloni de gardul clădirii care este atât sediu al Poliţiei municipiului Hunedoara, cât şi sediu al SPCLEP Hunedoara. Nu a lăsat niciun bilet de adio şi nu a fost identificat până în prezent.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!