Misterul spânzuratului din curtea SPCLEP Hunedoara nu a fost elucidat

IMG_8865Conducerea Serviciului Public Local de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara susţine că bărbatul care s-a spânzurat luni dimineaţa de gardul serviciului era un simplu om al străzii şi nu un client nemulţumit că nu obţinuse documente de identitate.

Reprezentanţii SPCLEP Hunedoara au precizat căbărbatul care s-a spânzurat de gardul instituţiei nu ceruse mai devreme să îi fie întocmite acte, aşa cum susţineau sursele judiciare citate de Ziarul Hunedoreanului. Astfel, potrivit şefului serviciului, Marius Răducu Pasc, sinuciderea omului a cărui identitate nu a putut fi stabilită a fost o întâmplare care nu implică activitatea funcţionarilor SPCLEP Hunedoara. „Instituţia noastră este una etalon în Hunedoara. Evenimentul petrecut nu are nicio legătură cu activitatea Serviciului Public Local de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara, ca urmare nu avem competenţa de a ne exprima un punct de vedere în legătură cu gestul persoanei”, a precizat şeful SPCLEP Hunedoara, Marius Răducu Pasc.

Şeful serviciului a mai declarat că nu ştie cum de a ajuns omul străzii să se sinucidă prin strangulare, chiar de gardul metalic al clădirii. Cadavrul său a fost descoperit de un lucrător al SCPCLEP, care a anunţat imediat autorităţile. Bărbatul, cu vârsta de aproximativ 50 de ani, se spânzurase cu cureaua de la pantaloni de gardul clădirii care este atât sediu al Poliţiei municipiului Hunedoara, cât şi sediu al SPCLEP Hunedoara. Nu a lăsat niciun bilet de adio şi nu a fost identificat până în prezent.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie pe șosea în apropiere de Orăștie         Magistrala feroviară 200 jefuită de hoți         Micia – arc peste timp         Administratorul unui depozit de haine second-hand a fost amendat cu 200.000 de lei         Hunedoara. Încep înscrierile la Atelierul lui Moș Crăciun         Lansare de carte la Galeria de Arte din municipiul Hunedoara: Mihai Petre, „Birtul parcului”         ALEGERI PREZIDENȚIALE. Câți hunedoreni sunt așteptați la urne și unde pot vota         Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara