Misterul spânzuratului din curtea SPCLEP Hunedoara nu a fost elucidat

IMG_8865Conducerea Serviciului Public Local de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara susţine că bărbatul care s-a spânzurat luni dimineaţa de gardul serviciului era un simplu om al străzii şi nu un client nemulţumit că nu obţinuse documente de identitate.

Reprezentanţii SPCLEP Hunedoara au precizat căbărbatul care s-a spânzurat de gardul instituţiei nu ceruse mai devreme să îi fie întocmite acte, aşa cum susţineau sursele judiciare citate de Ziarul Hunedoreanului. Astfel, potrivit şefului serviciului, Marius Răducu Pasc, sinuciderea omului a cărui identitate nu a putut fi stabilită a fost o întâmplare care nu implică activitatea funcţionarilor SPCLEP Hunedoara. „Instituţia noastră este una etalon în Hunedoara. Evenimentul petrecut nu are nicio legătură cu activitatea Serviciului Public Local de Evidenţă a Persoanelor Hunedoara, ca urmare nu avem competenţa de a ne exprima un punct de vedere în legătură cu gestul persoanei”, a precizat şeful SPCLEP Hunedoara, Marius Răducu Pasc.

Şeful serviciului a mai declarat că nu ştie cum de a ajuns omul străzii să se sinucidă prin strangulare, chiar de gardul metalic al clădirii. Cadavrul său a fost descoperit de un lucrător al SCPCLEP, care a anunţat imediat autorităţile. Bărbatul, cu vârsta de aproximativ 50 de ani, se spânzurase cu cureaua de la pantaloni de gardul clădirii care este atât sediu al Poliţiei municipiului Hunedoara, cât şi sediu al SPCLEP Hunedoara. Nu a lăsat niciun bilet de adio şi nu a fost identificat până în prezent.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști