Mircea Moloţ s-a autosuspendat din toate funcţiile politice. Cine este noul vicepreşedinte la CJ Hunedoara

115

Biroul Politic Judeţean PNL a luat, ieri, act de decizia lui Mircea Ioan Moloţ de a se auto suspenda din funcţia de preşedinte. Interimar la şefia partidului a fost ales deputatul Bogdan Radu Ţîmpău

Conducerea judeţeană a Partidului Naţional Liberal Hunedoara s-a reunit, ieri, după amiază pentru a soluţiona situaţia de criză provocată de dosarul penal în care sunt implicaţi şeful organizaţiei judeţene, Mircea Ioan Moloţ, şi cel al filialei Deva, Tiberiu Balint.

Vetuţa Stănescu, noul şef de la CJ Hunedoara

Preşedintele PNL Hunedoara a anunţat partidul că se auto-suspendă din toate funcţiile politice (Moloţ este şi vicepreşedinte PNL la nivel naţional) până îşi va rezolva problemele cu justiţia, astfel că organizaţia judeţeană va fi condusă de deputatul Bogdan Ţîmpău.

De asemenea, liberalii au de umplut golul lăsat în administraţia judeţeană prin demisia lui Balint din funcţia de vicepreşedinte al CJ Hunedoara. Au fost depuse trei candidaturi pentru postul vacantat de Balint şi anume Vetuţa Stănescu, Adrian David şi Gheorghe Bârlea.

vetutaDupă primul tur de alegeri, postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara i-a revenit Vetuţei Stănescu (foto).

După demisia lui Tiberiu Balint şi din funcţia de consilier judeţean ales, C.J. Hunedoara funcţionează cu două mandate mai puţin pentru că şi liberalul Daniel Lazăr a demisionat. Cum PNL şi PSD au mers în alegeri pe liste comune, înlocuirea demisionarilor este greu de realizat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *