Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul

Mircea Lucescu s-a întors în Hunedoara. Duminică dimineaţa, antrenorul român în vârstă de 73 de ani a putut fi întâlnit de localnici pe străzile municipiului, însoţit de prietenul său Ioan Andone şi de câţiva dintre foştii fotbalişti din echipa de glorie a Corvinului Hunedoara.

„Am revenit în Hunedoara după foarte mult timp, cu foarte multă dragoste şi plăcere şi am fost încântat de ceea ce am văzut, de transformările prin care a trecut oraşul, mai ales la nivelul parcurilor, străzilor şi curăţeniei. Sper să revăd oraşul renăscând mai ales din punct de vedere turistic pentru că atâtea parcuri câte sunt aici nu am mai văzut de mult timp prin oraşele noastre”, a spus Mircea Lucescu.

Antrenorul român a relatat că l-au năpădit amintirile clipelor frumoase pe care le-a petrecut în Hunedoara, în vremea când antrena echipa Corvinul. „Sigur că mă bântuie amintirile, mai ales cele extraordinare pe care le-am avut cu acea echipă teribilă şi sper ca într-o zi ea să reînvie, pentru că performanţa pe care a făcut-o în acea perioadă Corvinul a fost una cu totul deosebită. Nu întâmplător 7 – 8 jucători au jucat la echipa naţională, iar mulţi dintre ei au evoluat apoi peste graniţele ţării, în condiţii foarte bune. Îmi doresc ca în următorii ani să revăd echipa Hunedoarei renăscând pentru că talente sunt convins că veţi găsi aici. M-au năpădit amintirile, nostalgic, aşa cum trebuie să fie un om după atâţia ani, am revăzut băieţii mei, prietenii mei, copiii mei şi sunt bucuroşi că ei sunt sănătoşi şi că duc mai departe această istorie a unei perioade fantastice pentru fotbalul hunedorean. Sper ca fotbalul să redevină un eveniment specific acestei zone, pentru că oamenii au iubit foarte tare fotbalul şi mai ales Corvinul Hunedoara. Aş vrea să văd Corvinul Hunedoara renăscând”, a mai declarat Mircea Lucescu.

FOTO: Primăria Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
2 Răspunsuri la “Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul

 1. Gandalf

  Uiți de talentele descoperite de Nea Mitică Pătrașcu.
  Lucescu a beneficiat din plin de descoperirile de talente făcute de el.
  În altă ordine de idei, Corvinul nu va putea renaște fără o susținere financiară sănătoasă (lucru care cam lipsește), apoi se ridică fireasca întrebare : merită ? Pentru ce ? Să descoperim noi talente și să le dăm de moca la dinamo ?

  Răspuns
 2. Nicolae

  Toata lumea vorbeste de Lucescu ,Andone etc samd. Altul ar fi fost traseul acestora si nu chiar in bine daca nu era legendarul Costache Trotus , cel ce a creat conditiile pentru fotbalul de performanta . Acelasi lucru l-a facut si cand a plecat ca director general la galati unde a creat din nimic Otelul Galati .
  Respect Costache Trotus .

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mocăniţa Brad – Crișcior circulă de sărbători         Noua Politică Agricolă Comună trebuie să sprijine cât mai consistent tinerii fermieri         Vasilică Potecă, noul prefect al județului Hunedoara         LICEENII DE LA ARTE. Concert ce colinde la Biserica „Immaculata” din Deva         Florin Oancea: Termocentrala Mintia va avea cărbune pe toată durata iernii         „FAPTE NU VORBE!” Primarul Petroşaniului a adus (şi la propriu) cadouri pentru copii         Tineri răniți într-un accident pe DN 68 Hațeg – Caransebeș         Biciclist lovit de mașină în Deva         Bunuri contrafăcute confiscate de polițiști         Articole pirotehnice din clase interzise la comercializare către publicul larg, confiscate de poliţişti         Activitatea Poliției Locale Deva, în luna noiembrie 2019         Accident grav în Batiz, pe DN 66         Ești răcit mai mereu? Citește cum poți să te protejezi în sezonul rece!         Bradul de Crăciun la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva         ADMINISTRAŢIE. Cresc preţurile şi subvenţia la agentul termic din sistem centralizat la Deva         S-a răsturnat cu mașina în șanț         Alimente pentru sărmani oferite de Episcopia Devei şi Hunedoarei         Parcul Corvin din Hunedoara va fi transformat într-unul al copiilor         DEVA. Termen prelungit pentru eliberarea biletelor gratuite de transport local         Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7