Miner disponibilizat de la Lupeni, spânzurat în locuinţă

Un fost miner, disponibilizat de la Mina Lupeni a fost găsit spânzurat în casă. Vecinii sunt cei care au sunat la oamenii legii, din cauză că nu l-au mai văzut de mai bine de o lună, iar din casa acestuia venea un miros greu de suportat.

medicinaBărbatul de 48 de ani, din Lupeni, a fost găsit într-o avansată stare de putrefacţie. Locuia singur, fiind divorţat de soţie, aşa că doar mirosul greu de suportat i-a alarmat pe vecinii luni. Când oamenii legii au intrat în casă au descoperit un tablou cumplit. „Era spânzurat şi într-o stare avansată de putrefacţie”, a spus un vecin. Lângă el era un bilet în care îşi lua rămas bun de la apropiaţii lui. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Morga Spitalului din Lupeni, iar poliţiştii au declanşat o anchetă, însă nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei