Mii de insigne și albume foto cumpărate de primărie

Primăria Hunedoara a achiziţionat 2.000 de insigne metalice 3D personalizate, a 14,24 lei fiecare, 200 de cutiuţe de pluş, a 8 lei fiecare, şi 300 de cutii de plastic transparent, a 3 lei fiecare.

Valoarea achiziţiei directe, potrivit contractului publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, se ridică la 30.980 lei, fără TVA.

Insignele vor avea sigla municipiului pe ele şi vor fi dăruite consilierilor locali şi oaspeţilor care ajung în municipiul Hunedoara, susţin reprezentanţii primăriei.

De asemenea, primăria a mai achiziţionat realizarea a 1.000 de albume foto, cu 33.000 de lei şi a 300 de cataloage de promovare, cu 3.516 lei, potrivit anunţurilor publicate pe SEAP.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției