Microbuze vandalizate în Petroşani

Într-o singură noapte, nu mai puţin de trei microbuze care circulă în regim de maxi – taxi au fost vandalizate, la Petroşani. Una dintre maşini era parcată într-o zonă centrală, la doi paşi de sediul Primăriei Petroşani, dar hoţii nu s-au sfiit să dea atacul.

poza microbuz tot 3Proprietarul unui microbuz care efectuează transport de persoane în regim de maxi – taxi şi-a găsit maşina vandalizată chiar în parcarea situată la nici 20 de metri de Primăria Petroşani. „De dimineață am fost informat de o doamnă de la chioșcul de lângă bloc că am mașina spartă. Am crezut în prima fază că este o glumă, dar când am ajuns parcare am văzut geamul din stânga față spart, iar din interior îmi lipseau în jur de 20 de lei, bani pe care îi foloseam să mai dau rest oamenilor pe traseu. Alte bunuri nu îmi lipseau, dar în schimb am găsit toate actele răvășite prin mașină”, a declarat proprietarul microbuzului Vasile Pleșcan. Este pentru a treia oară când îi este spart microbuzul parcat mereu în acelaşi loc, însă noaptea trecută au mai fost vandalizate şi alte microbuze care fac transport în comun pentru firma ZMK. “Pot să vă spun că tot în cursul nopții de marți spre miercuri, au mai fost sparte încă două mașini de la firma ZMK”, a mai declarat sursa citată anterior.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”