Microbuze vandalizate în Petroşani

Într-o singură noapte, nu mai puţin de trei microbuze care circulă în regim de maxi – taxi au fost vandalizate, la Petroşani. Una dintre maşini era parcată într-o zonă centrală, la doi paşi de sediul Primăriei Petroşani, dar hoţii nu s-au sfiit să dea atacul.

poza microbuz tot 3Proprietarul unui microbuz care efectuează transport de persoane în regim de maxi – taxi şi-a găsit maşina vandalizată chiar în parcarea situată la nici 20 de metri de Primăria Petroşani. „De dimineață am fost informat de o doamnă de la chioșcul de lângă bloc că am mașina spartă. Am crezut în prima fază că este o glumă, dar când am ajuns parcare am văzut geamul din stânga față spart, iar din interior îmi lipseau în jur de 20 de lei, bani pe care îi foloseam să mai dau rest oamenilor pe traseu. Alte bunuri nu îmi lipseau, dar în schimb am găsit toate actele răvășite prin mașină”, a declarat proprietarul microbuzului Vasile Pleșcan. Este pentru a treia oară când îi este spart microbuzul parcat mereu în acelaşi loc, însă noaptea trecută au mai fost vandalizate şi alte microbuze care fac transport în comun pentru firma ZMK. “Pot să vă spun că tot în cursul nopții de marți spre miercuri, au mai fost sparte încă două mașini de la firma ZMK”, a mai declarat sursa citată anterior.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ajutoare de urgență pentru familiile din județul Hunedoara afectate de inundații         STRAJA. Consiliul Județean Hunedoara continuă seria investițiilor care susțin dezvoltarea turismului         Accident în Deva, produs de un bărbat de 72 de ani         Vitezoman băut la volan         Spărgători de mașini prinși în Valea Jiului         Asistente de la Spitalul municipal Hunedoara infectate cu Covid 19         Tragedie pe o stradă din Orăștie         Un monument pe săptămână: CETATEA DACICĂ DE LA COSTEȘTI-BLIDARU         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         CJ Hunedoara: „Primăria Șoimuș este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile județene aflate în administrare temporară”         Masivul Parâng. Șantierul drumului județean 709F inspectat de reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara         LA TRÂNTĂ CU COVID 19. Luptătorii deveni așteaptă reluarea competițiilor         Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș