Mesajul lăsat de tânărul care a murit în accidentul de motocicletă: „Într-o zi, toți…”

699

Tânărul din Vulcan care a murit în urma unui accident rutier, petrecut sâmbătă, pe Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan era împătimit al motocicletelor.

Cu doar o zi înainte de tragedie, bărbatul publicase un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care amintea de moarte: „Într-o zi toți o să murim. Până atunci, haide să trăim în fiecare zi”. Postarea însoțea o imagine cu doi motocicliști salutându-se. Într-un alt mesaj, mai vechi, publicat pe Tik-Tok, alături de o imagine cu doi motociclişti, bărbatul scrisese: „Dacă viteza mă va omorî într-o zi, să nu plângi, pentru că eu zâmbeam”.

Viteza și imprudența i-au fost fatale tânărului de 32 de ani, care sâmbătă după-amiaza, în timp ce conducea motocicleta spre Călan, într-o curbă la dreapta, imediat după dealul Hășdatului, a intrat pe sensul opus şi s-a ciocnit cu un autoturism, care circula regulamentar.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului motocicletei. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul respirat”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.