Mereu aproape de animale. Spitalul ANDIVET la 10 ani: O sărbătoare a performanței și profesionalismului

Acum 10 ani, în 15 februarie 2010, își deschidea porțile o adevărată oază de performanță, profesionalism și dedicare, un spațiu al speranței și încrederii pentru iubitorii de animale: Spitalul ANDIVET. Era o investiție unică în spațiul hunedorean, începutul unui drum extraordinar pentru o instituție spitalicească veterinară privată care a devenit un exemplu și este respectată de toți cei care i-au trecut pragul.

 

Pariul ANDIVET a fost acela al încrederii. Prin constituirea unei echipe de profesioniști de înalt nivel, prin modernizarea permanentă a spitalului, prin extinderea serviciilor oferite iubitorilor de animale, ANDIVET a câștigat încrederea comunității, nu doar în județul Hunedoara, ci și în alte zone apropiate.

Un plus de valoare

 

Când mergi la Spitalul ANDIVET, știi că vei fi primit cu căldură, ca într-o familie mare, iar asta se adaugă profesionalismului ireproșabil al echipei conduse de bine cunoscutul medic Constantin Mihăilă, creatorul și sufletul acestui spațiu dedicat.

În fapt, după mai bine de două decenii de activitate, doctorul Constantin Mihăilă este o legendă vie în lumea iubitorilor de animale, iar ANDIVET este visul său împlinit.

„Drumul ANDIVET a fost și greu, și ușor, dar cel mai important este că a fost frumos. A fost ceea ce ne-am dorit: să ne asigurăm atât confortul nostru profesional dar, în același timp, bunăstarea pentru animale, prin tot ceea ce facem, prin partea medical-veterinară pe care am asigurat-o în toată această perioadă. Credem – și o spun fără modestie – că am asigurat un plus de valoare pentru animăluțele de companie din județul Hunedoara și nu numai.”, ne-a spus inimosul doctor.

Ca o împlinire personală de inestimabilă valoare, doctorul Mihăilă are acum, alături de el, în această minunată poveste ANDIVET, un partener trup și suflet: fiul său, Andrei, și el alături, în meserie și viață, de soția Miruna. Andrei are pasiunea integrală a tatălui său și muncește, cot la cot cu el, pentru a se împlini profesional: „De mic mi-am dorit să merg pe acest drum și uite că am ajuns aici. Este foarte frumos și îmi doresc cariera mea să fie doar la început și să ajung undeva departe. Sunt încântat de această sărbătoare, 10 ani de ANDIVET, și vreau să mulțumesc tuturor stăpânilor, companionilor pentru încrederea acordată în acești 10 ani”.

La sărbătoarea a 10 ani de performanță și profesionalism, ANDIVET, acest spital veterinar cu servicii și dotare de nivel european, a oferit clienților săi și o săptămână a bucuriei împreună, cu analize gratuite, o zi a porților deschise pentru  școlari și o zi a fotografiilor alături de personalul spitalului.

 

Echipa ANDIVET

 

Nu în ultimul rând, se cuvine să amintim și numele celorlalți membri ai echipei care aduce profesionalism și performanță în ANDIVET: medicii veterinari Bogdan Brehar, Daniel Bejan, Marius Gura, Nevena Gura, Lorena Todor, Luminiţa Ioţcu şi Cătălina Poenar, asistenţii Mihaela Botezatu, Elemer Erdos, Nadia Jurj, Paul Pînzariu, Adrian Iancu, Robert Mihăilă, Daniel Marta, Cristina Muntean, Diana Bretotean, Luminiţa Anton, asistent cosmetică canină Manuela Manu, ing. Adina Ţeculescu, şi Cristina Sîrb, Camelia Geabou, Alina Buciu, în compartimentul financiar-contabilitate.

 

Viitorul sună bine

 

A trecut un deceniu, dar ambițiile echipei ANDIVET conduse de doctorul Mihăilă rămân mari: dezvoltarea continuă a competențelor profesionale și dotarea spitalului cu aparatură de ultimă generație, inclusiv în domeniul tomografiei și RMN.

Alături de toți iubitori de animale din județul Hunedoara, urăm și noi Spitalului ANDIVET mulți ani buni și de acum înainte!

 

 

ANDIVET oferă de 10 ani consultaţii, intervenţii chirurgicale şi tratamente pentru animalele de companie, în speţă câini şi pisici, dar şi pentru animale şi păsări din categoria celor exotice. Spitalul deţine aparatură modernă pentru investigaţii imagistice: ecografie, radiografie şi endoscopie.
În laboratorul ANDIVET se efectuează o gamă largă de investigaţii: hematologie, biochimie, imunologie, examene bacteriologice, citologice, coproparazitologice, de urină ș.a.

La ANDIVET se practică şi medicina de recuperare: fizioterapie, ozonoterapie, magnetoterapie şi ultrasonoterapie.
Alte servicii: ambulatoriu, pensiune canină şi felină, cabinet de cosmetică pentru câini şi pisici, dar și magazinul farmaceutic, de accesorii şi hrană pentru animale.
Spitalul Andivet are program de funcţionare non-stop şi un serviciu de urgenţă dotat cu o ambulanţă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva