Mereu aproape de animale. Spitalul ANDIVET la 10 ani: O sărbătoare a performanței și profesionalismului

Acum 10 ani, în 15 februarie 2010, își deschidea porțile o adevărată oază de performanță, profesionalism și dedicare, un spațiu al speranței și încrederii pentru iubitorii de animale: Spitalul ANDIVET. Era o investiție unică în spațiul hunedorean, începutul unui drum extraordinar pentru o instituție spitalicească veterinară privată care a devenit un exemplu și este respectată de toți cei care i-au trecut pragul.

 

Pariul ANDIVET a fost acela al încrederii. Prin constituirea unei echipe de profesioniști de înalt nivel, prin modernizarea permanentă a spitalului, prin extinderea serviciilor oferite iubitorilor de animale, ANDIVET a câștigat încrederea comunității, nu doar în județul Hunedoara, ci și în alte zone apropiate.

Un plus de valoare

 

Când mergi la Spitalul ANDIVET, știi că vei fi primit cu căldură, ca într-o familie mare, iar asta se adaugă profesionalismului ireproșabil al echipei conduse de bine cunoscutul medic Constantin Mihăilă, creatorul și sufletul acestui spațiu dedicat.

În fapt, după mai bine de două decenii de activitate, doctorul Constantin Mihăilă este o legendă vie în lumea iubitorilor de animale, iar ANDIVET este visul său împlinit.

„Drumul ANDIVET a fost și greu, și ușor, dar cel mai important este că a fost frumos. A fost ceea ce ne-am dorit: să ne asigurăm atât confortul nostru profesional dar, în același timp, bunăstarea pentru animale, prin tot ceea ce facem, prin partea medical-veterinară pe care am asigurat-o în toată această perioadă. Credem – și o spun fără modestie – că am asigurat un plus de valoare pentru animăluțele de companie din județul Hunedoara și nu numai.”, ne-a spus inimosul doctor.

Ca o împlinire personală de inestimabilă valoare, doctorul Mihăilă are acum, alături de el, în această minunată poveste ANDIVET, un partener trup și suflet: fiul său, Andrei, și el alături, în meserie și viață, de soția Miruna. Andrei are pasiunea integrală a tatălui său și muncește, cot la cot cu el, pentru a se împlini profesional: „De mic mi-am dorit să merg pe acest drum și uite că am ajuns aici. Este foarte frumos și îmi doresc cariera mea să fie doar la început și să ajung undeva departe. Sunt încântat de această sărbătoare, 10 ani de ANDIVET, și vreau să mulțumesc tuturor stăpânilor, companionilor pentru încrederea acordată în acești 10 ani”.

La sărbătoarea a 10 ani de performanță și profesionalism, ANDIVET, acest spital veterinar cu servicii și dotare de nivel european, a oferit clienților săi și o săptămână a bucuriei împreună, cu analize gratuite, o zi a porților deschise pentru  școlari și o zi a fotografiilor alături de personalul spitalului.

 

Echipa ANDIVET

 

Nu în ultimul rând, se cuvine să amintim și numele celorlalți membri ai echipei care aduce profesionalism și performanță în ANDIVET: medicii veterinari Bogdan Brehar, Daniel Bejan, Marius Gura, Nevena Gura, Lorena Todor, Luminiţa Ioţcu şi Cătălina Poenar, asistenţii Mihaela Botezatu, Elemer Erdos, Nadia Jurj, Paul Pînzariu, Adrian Iancu, Robert Mihăilă, Daniel Marta, Cristina Muntean, Diana Bretotean, Luminiţa Anton, asistent cosmetică canină Manuela Manu, ing. Adina Ţeculescu, şi Cristina Sîrb, Camelia Geabou, Alina Buciu, în compartimentul financiar-contabilitate.

 

Viitorul sună bine

 

A trecut un deceniu, dar ambițiile echipei ANDIVET conduse de doctorul Mihăilă rămân mari: dezvoltarea continuă a competențelor profesionale și dotarea spitalului cu aparatură de ultimă generație, inclusiv în domeniul tomografiei și RMN.

Alături de toți iubitori de animale din județul Hunedoara, urăm și noi Spitalului ANDIVET mulți ani buni și de acum înainte!

 

 

ANDIVET oferă de 10 ani consultaţii, intervenţii chirurgicale şi tratamente pentru animalele de companie, în speţă câini şi pisici, dar şi pentru animale şi păsări din categoria celor exotice. Spitalul deţine aparatură modernă pentru investigaţii imagistice: ecografie, radiografie şi endoscopie.
În laboratorul ANDIVET se efectuează o gamă largă de investigaţii: hematologie, biochimie, imunologie, examene bacteriologice, citologice, coproparazitologice, de urină ș.a.

La ANDIVET se practică şi medicina de recuperare: fizioterapie, ozonoterapie, magnetoterapie şi ultrasonoterapie.
Alte servicii: ambulatoriu, pensiune canină şi felină, cabinet de cosmetică pentru câini şi pisici, dar și magazinul farmaceutic, de accesorii şi hrană pentru animale.
Spitalul Andivet are program de funcţionare non-stop şi un serviciu de urgenţă dotat cu o ambulanţă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Drumul spre satul Alun va fi modernizat         Ajutoare de urgență pentru familiile din județul Hunedoara afectate de inundații         STRAJA. Consiliul Județean Hunedoara continuă seria investițiilor care susțin dezvoltarea turismului         Accident în Deva, produs de un bărbat de 72 de ani         Vitezoman băut la volan         Spărgători de mașini prinși în Valea Jiului         Asistente de la Spitalul municipal Hunedoara infectate cu Covid 19         Tragedie pe o stradă din Orăștie         Un monument pe săptămână: CETATEA DACICĂ DE LA COSTEȘTI-BLIDARU         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         CJ Hunedoara: „Primăria Șoimuș este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile județene aflate în administrare temporară”         Masivul Parâng. Șantierul drumului județean 709F inspectat de reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara         LA TRÂNTĂ CU COVID 19. Luptătorii deveni așteaptă reluarea competițiilor         Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor