VIDEO Mărturia tatălui poliţistului accidentat grav: „Au vrut să-mi omoare fiul”

obreja 1Starea de sănătate în care se află poliţistul Paul Obreja, de 32 de ani, este în continuare gravă, spune tatăl acestuia, Ioan Obreja, care l-a vizitat astăzi la spitalul de urgenţă din Deva.

„Are dureri mari, la cap, cum i-a fost scalpul luat în urma accidentului, la spate pentru că are coastele fracturate, respiră greu şi nu poate mânca. Îi e teamă să nu tuşească, din cauza durerilor cumplite care pot apărea. Are un plămân perforat, acolo i-a fost montat un dren, pentru a-i fi scos lichidul care se acumulează în plămâni. Noi ne rugăm la Dumnezeu să se facă bine”, spune Ioan Obreja, tatăl poliţistului.

Paul Obreja a fost internat în spital în cursul dimineţii de sâmbătă şi a fost supus unor intervenţii chirurgicale. Tatăl tânărului este convins că autorii accidentului rutier au vrut să îl ucidă, din răzbunare pentru că i-a cercetat în trecut. Ioan Neag şi Sergiu Ardelean sunt recidivişti, fiind anchetaţi pentru infracţiuni de furt şi de violenţă.

„Hai să-i facem felul”

„Probabil s-au simţit încolţiţi şi şi-au zis că pot scăpa dacă îl elimină pe fiul meu, dacă îi vor lua viaţa. Din ce mi s-a povestit, ei ar fi spus „Hai să-i facem felul”. L-au tamponat pe şosea ca să îl omoare. Ar fi vrut să îl tragă jos din maşină, cu acest scop, după ce au produs accidentul, dar acesta s-a petrecut în zona unei unităţi militare, iar ei au fugit, poate speriindu-se din acest motiv: că vor ieşi oamenii care au auzit bubuitura”, consideră Ioan Obreja.

Accidentul rutier în urma căruia poliţistul Paul Obreja, şef de post în Bretea Română, a fost rănit grav, s-a petrecut sâmbătă dimineaţa, în apropiere de Haţeg. Anchetatorii au stabilit că tinerii care au provocat accidentul au acţionat cu intenţie. Ioan Neag şi Sergiu Ardelean au fost trimişi în arest preventiv şi vor fi cercetaţi pentru ultraj, deocamdată. Poliţistul rănit are trei copii, tripleţi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”