PROCUROR: “Femeia care şi-a abandonat copilul în ghena de gunoi are profilul unei criminale!”

Tânăra care şi-a aruncat bebeluşul nou născut la gunoi, ca pe un obiect nefolositor, i-a îngrozit chiar şi pe anchetatori în timpul audierilor. Aceştia se aşteptau să vadă pe faţa ei măcar o umbră de regret, dar degeaba. „Are profilul unui criminal”, au concluzionat organele de anchetă.

vormair 2Peste 7 ani ar putea sta în închisoare tânăra de 21 de ani, Cecilia Vormair, care şi-a aruncat bebeluşul viu la gunoi în data de 23 mai, deşi are 21 de ani, dă dovadă de mult sânge rece, iar procurorii au fost cutremuraţi în timpul audierilor. A născut singură, acasă, şi-a aruncat bebeluşul în container sperând că o să moară, iar apoi s-a dus netulburată la serviciu.

„Lucra la o societate din Petroşani, montator de piese electronice. Colegii ei, care o ştiu de două săptămâni, spun că a fost foarte liniştită, care îşi vedea de treabă şi toată lumea e mirată. Nimeni nu ştia că e însărcinată şi nu a lipsit nici o zi de la locul de muncă. Inclusiv în ziua în care a născut, s-a deplasat la muncă şi şi-a făcut serviciul normal, până la ora închiderii. Are profilul unui criminal adevărat, asta spunem noi acum”, a declarat Gabriela Kando, procurorul de caz de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Anchetatorii spun că pentru tentativă de omor calificat riscă cel puţin 7 ani şi jumătate, mai ales că a descris în amănunţime tot ce a făcut.

„A recunoscut nuanţat comiterea faptei şi a descris cu lux de amănunte modalitatea în care a născut şi cum şi-a transportat bebeluşul împachetat în mai multe rânduri de haine, inclusiv într-o pungă pentru gunoi menajer. S-a întors apoi în locuinţă şi şi-a reluat activitatea zilnică”, a mai spus procurorul Gabriela Kando.

Femeia a vrut să scape de băieţel pentru că era al unui fost iubit şi se temea ca actualul concubin să nu o părăsească. A ascuns sarcina de toată lumea şi chiar actualul ei iubit a susţinut că nu a ştiut că femeia este gravidă, deşi locuiau împreună.

„Nimeni nu a ştiut că e însărcinată. Ea susţine, iar probele administrate până acum confirmă, naşterea normală la domiciliu. A durat un scurt interval de timp, a născut singură, neajutată de concubinul cu care locuia în chirie de scurt timp. După aceea a luat fătul viu şi care scâncea puţin şi l-a aruncat la gunoi. Susţine că a comis fapta pentru a-şi asigura stabilitatea relaţiei cu actualul concubin, care nu ştia că e însărcinată cu un alt bărbat”, a mai spus procurorul de caz.

Deşi are doar 21 de ani, tânăra a fost căsătorită, a divorţat şi mai are o fetiţă pe care instanţa i-a încredinţat-o tatălui.

 

 

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru