PROCUROR: “Femeia care şi-a abandonat copilul în ghena de gunoi are profilul unei criminale!”

Tânăra care şi-a aruncat bebeluşul nou născut la gunoi, ca pe un obiect nefolositor, i-a îngrozit chiar şi pe anchetatori în timpul audierilor. Aceştia se aşteptau să vadă pe faţa ei măcar o umbră de regret, dar degeaba. „Are profilul unui criminal”, au concluzionat organele de anchetă.

vormair 2Peste 7 ani ar putea sta în închisoare tânăra de 21 de ani, Cecilia Vormair, care şi-a aruncat bebeluşul viu la gunoi în data de 23 mai, deşi are 21 de ani, dă dovadă de mult sânge rece, iar procurorii au fost cutremuraţi în timpul audierilor. A născut singură, acasă, şi-a aruncat bebeluşul în container sperând că o să moară, iar apoi s-a dus netulburată la serviciu.

„Lucra la o societate din Petroşani, montator de piese electronice. Colegii ei, care o ştiu de două săptămâni, spun că a fost foarte liniştită, care îşi vedea de treabă şi toată lumea e mirată. Nimeni nu ştia că e însărcinată şi nu a lipsit nici o zi de la locul de muncă. Inclusiv în ziua în care a născut, s-a deplasat la muncă şi şi-a făcut serviciul normal, până la ora închiderii. Are profilul unui criminal adevărat, asta spunem noi acum”, a declarat Gabriela Kando, procurorul de caz de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Anchetatorii spun că pentru tentativă de omor calificat riscă cel puţin 7 ani şi jumătate, mai ales că a descris în amănunţime tot ce a făcut.

„A recunoscut nuanţat comiterea faptei şi a descris cu lux de amănunte modalitatea în care a născut şi cum şi-a transportat bebeluşul împachetat în mai multe rânduri de haine, inclusiv într-o pungă pentru gunoi menajer. S-a întors apoi în locuinţă şi şi-a reluat activitatea zilnică”, a mai spus procurorul Gabriela Kando.

Femeia a vrut să scape de băieţel pentru că era al unui fost iubit şi se temea ca actualul concubin să nu o părăsească. A ascuns sarcina de toată lumea şi chiar actualul ei iubit a susţinut că nu a ştiut că femeia este gravidă, deşi locuiau împreună.

„Nimeni nu a ştiut că e însărcinată. Ea susţine, iar probele administrate până acum confirmă, naşterea normală la domiciliu. A durat un scurt interval de timp, a născut singură, neajutată de concubinul cu care locuia în chirie de scurt timp. După aceea a luat fătul viu şi care scâncea puţin şi l-a aruncat la gunoi. Susţine că a comis fapta pentru a-şi asigura stabilitatea relaţiei cu actualul concubin, care nu ştia că e însărcinată cu un alt bărbat”, a mai spus procurorul de caz.

Deşi are doar 21 de ani, tânăra a fost căsătorită, a divorţat şi mai are o fetiţă pe care instanţa i-a încredinţat-o tatălui.

 

 

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”