Mai multe beciuri au fost inundate şi copacii s-au prăbușit pe două drumuri judeţene

Pompierii au acţionat cu motopompe pentru extragerea apei care a inundat, noaptea trecută, mai multe beciuri din Totești, Reea, Suseni și Căstău. Pompierii au îndepărtat cu ajutorul motofierăstraielor copaci dislocaţi de vânt, ce au căzut pe drumul 705G, ce face legătura între Orăştie şi Romos.

Totodată, administratorul drumului DJ 685 a intervenit cu utilaje pentru îndepărtarea pietrelor şi copacilor, dislocaţi de scurgerile de pe versanţi, ce au afectat un segment din drumul ce face legătura între barajul Gura Apelor şi Poiana Pelegii.

„Până duminică dimineaţă, la ora 2, timp de 11 ore, judeţul Hunedoara s-a aflat sub incidenţa codului portocaliu de vreme severă caracterizat de cantităţi de apă însemnate, grindină şi vijelii. Avertizarea meteo cod portacaliu s-a extins de astăzi, ora 14, până luni dimineaţă la ora 3. Sunt preconizate precipitaţii, intensificări puternice de vânt, vijelii şi grindină”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Mai multe beciuri au fost inundate şi copacii s-au prăbușit pe două drumuri judeţene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată