Magistrații hunedoreni anunță suspendarea protestului

Comunicat de presă al Tribunalului Hunedoara

„Aducem la cunoștința opiniei publice împrejurarea conform căreia azi 06.02.2020, la nivelul Tribunalului Hunedoara a fost convocată Adunarea Generală a Judecătorilor, în cadrul acesteia, hotărându-se:

I. SUSPENDAREA FORMEI DE PROTEST adoptate prin HOTĂRÂREA NR.2/22.01.2020, începând cu data de 07 februarie 2020 şi până la pronunţarea Curţii Constituţionale asupra sesizării Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru controlul constituţionalităţii, înainte de promulgare, a Legii privind abrogarea unor prevederi referitoare la pensiile de serviciu şi indemnizaţiile pentru limită de vârstă, precum şi pentru reglementarea unor măsuri în domeniul pensiilor ocupaţionale, adoptată prin vot final în şedinţa Camerei Deputaţilor din data de 28.01.2020.
În consecință, începând cu data de 07 februarie 2020, pe perioada suspendării protestului, Tribunalul Hunedoara îşi va relua întreaga activitate, astfel toate şedinţele de judecată se vor desfăşura conform planificărilor inițiale, aprobate de Colegiul de Conducere.

II. MENŢINEREA FORMEI DE PROTEST în privinţa neparticipării judecătorilor la constituirea birourilor electorale
Se revine la Programul de relaţii cu publicul:
– la REGISTRATURĂ şi ARHIVĂ, acesta se va desfăşura în intervalul orar: 8.30-13
– iar la ARHIVĂ FALIMENTE acesta se va desfăşura în intervalul orar: 8.30-11.30
Vă reamintim că, pe perioada protestului a fost amânată judecarea cauzelor aflate pe rolul instanței cu excepția cauzelor considerate urgente, enumerate în Anexa disponibilă pe site-ul instanţei portal.just.ro și afișată la sediul instanței.
Adresăm mulţumiri tuturor persoanelor afectate de activitatea desfăşurată în timpul protestului, pentru sprijinul şi înţelegerea dumneavoastră, ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat şi vă asigurăm de profesionalismul şi respectul nostru.
Totodată, adresăm pe această cale, întreaga noastră apreciere pentru calitatea umană şi profesională a echipei manageriale a Curţii de Apel Alba Iulia, pentru valorile promovate de aceasta în înfăptuirea actului de justiţie şi în optimizarea climatului organizaţional şi interinstituţional, precum și pentru întregul sprijin acordat în vederea promovării unor relații de colaborare bazate pe respect și comunicare eficientă cu Baroul Hunedoara.
De asemenea vă comunicăm faptul că au fost convocate Adunări Generale ale Judecătorilor la toate judecătoriile din circumscripţia Tribunalului Hunedoara şi acestea au hotărât SUSPENDAREA FORMELOR DE PROTEST ŞI RELUAREA ACTIVITĂŢII ÎNCEPÂND CU DATA DE 10.02.2020.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani