Magistrații hunedoreni anunță suspendarea protestului

Comunicat de presă al Tribunalului Hunedoara

„Aducem la cunoștința opiniei publice împrejurarea conform căreia azi 06.02.2020, la nivelul Tribunalului Hunedoara a fost convocată Adunarea Generală a Judecătorilor, în cadrul acesteia, hotărându-se:

I. SUSPENDAREA FORMEI DE PROTEST adoptate prin HOTĂRÂREA NR.2/22.01.2020, începând cu data de 07 februarie 2020 şi până la pronunţarea Curţii Constituţionale asupra sesizării Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru controlul constituţionalităţii, înainte de promulgare, a Legii privind abrogarea unor prevederi referitoare la pensiile de serviciu şi indemnizaţiile pentru limită de vârstă, precum şi pentru reglementarea unor măsuri în domeniul pensiilor ocupaţionale, adoptată prin vot final în şedinţa Camerei Deputaţilor din data de 28.01.2020.
În consecință, începând cu data de 07 februarie 2020, pe perioada suspendării protestului, Tribunalul Hunedoara îşi va relua întreaga activitate, astfel toate şedinţele de judecată se vor desfăşura conform planificărilor inițiale, aprobate de Colegiul de Conducere.

II. MENŢINEREA FORMEI DE PROTEST în privinţa neparticipării judecătorilor la constituirea birourilor electorale
Se revine la Programul de relaţii cu publicul:
– la REGISTRATURĂ şi ARHIVĂ, acesta se va desfăşura în intervalul orar: 8.30-13
– iar la ARHIVĂ FALIMENTE acesta se va desfăşura în intervalul orar: 8.30-11.30
Vă reamintim că, pe perioada protestului a fost amânată judecarea cauzelor aflate pe rolul instanței cu excepția cauzelor considerate urgente, enumerate în Anexa disponibilă pe site-ul instanţei portal.just.ro și afișată la sediul instanței.
Adresăm mulţumiri tuturor persoanelor afectate de activitatea desfăşurată în timpul protestului, pentru sprijinul şi înţelegerea dumneavoastră, ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat şi vă asigurăm de profesionalismul şi respectul nostru.
Totodată, adresăm pe această cale, întreaga noastră apreciere pentru calitatea umană şi profesională a echipei manageriale a Curţii de Apel Alba Iulia, pentru valorile promovate de aceasta în înfăptuirea actului de justiţie şi în optimizarea climatului organizaţional şi interinstituţional, precum și pentru întregul sprijin acordat în vederea promovării unor relații de colaborare bazate pe respect și comunicare eficientă cu Baroul Hunedoara.
De asemenea vă comunicăm faptul că au fost convocate Adunări Generale ale Judecătorilor la toate judecătoriile din circumscripţia Tribunalului Hunedoara şi acestea au hotărât SUSPENDAREA FORMELOR DE PROTEST ŞI RELUAREA ACTIVITĂŢII ÎNCEPÂND CU DATA DE 10.02.2020.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + șaptesprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus         Apel către firmele din județ care pot produce echipamente medicale sau biocide         Castelul Corvinilor rămâne închis publicului. Evenimentele din aprilie și mai, anulate         Încă un deces al unui pacient cu boli grave, dar și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Contracte de 30 de milioane de lei semnate cu ADR Vest pentru Deva și Hunedoara         Restricții de circuație pe podul de la Șoimuș (DN 76)         Activitățile muzeelor din județul Hunedoara rămân suspendate         Peste 3.000 de oameni sunt în izolare în județul Hunedoara