Magistraţii de la Tribunalul Hunedoara au avut de judecat 25.000 de dosare

justitiePotrivit unui raport al Tribunalului Hunedoara, în cursul anului trecut magistraţii acestei instanţe au avut de soluţionat 24.746 de cauze. Cele mai multe dintre ele au fost repartizate Secţiei a doua Civilă şi Secţiei de litigii de muncă, în timp ce numărul dosarelor penale instrumentate în 2013 de instanţa hunedoreană a depăşit 1.000. „În cursul anului 2013, s-a înregistrat o încărcătură de 1265 cauze pe judecător, faţă de o încărcătură de 1137 cauze pe judecător în 2012. Comparativ Tribunalul Alba are o încărcătură de 1080 cauze pe judecător iar Tribunalul Sibiu are o încărcătură de 1146 cauze pe judecător”, a informat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Peste 15.000 de cauze au intrat anul trecut pe rolul Judecătoriei Deva, în timp ce la Judecătoria Petroşani au fost înregistrate aproximativ 14.500 de dosare, iar la cea din Hunedoara 6.700 de dosare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României