Magistraţii de la Tribunalul Hunedoara au avut de judecat 25.000 de dosare

justitiePotrivit unui raport al Tribunalului Hunedoara, în cursul anului trecut magistraţii acestei instanţe au avut de soluţionat 24.746 de cauze. Cele mai multe dintre ele au fost repartizate Secţiei a doua Civilă şi Secţiei de litigii de muncă, în timp ce numărul dosarelor penale instrumentate în 2013 de instanţa hunedoreană a depăşit 1.000. „În cursul anului 2013, s-a înregistrat o încărcătură de 1265 cauze pe judecător, faţă de o încărcătură de 1137 cauze pe judecător în 2012. Comparativ Tribunalul Alba are o încărcătură de 1080 cauze pe judecător iar Tribunalul Sibiu are o încărcătură de 1146 cauze pe judecător”, a informat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Peste 15.000 de cauze au intrat anul trecut pe rolul Judecătoriei Deva, în timp ce la Judecătoria Petroşani au fost înregistrate aproximativ 14.500 de dosare, iar la cea din Hunedoara 6.700 de dosare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj