Magistraţii de la Tribunalul Hunedoara au avut de judecat 25.000 de dosare

justitiePotrivit unui raport al Tribunalului Hunedoara, în cursul anului trecut magistraţii acestei instanţe au avut de soluţionat 24.746 de cauze. Cele mai multe dintre ele au fost repartizate Secţiei a doua Civilă şi Secţiei de litigii de muncă, în timp ce numărul dosarelor penale instrumentate în 2013 de instanţa hunedoreană a depăşit 1.000. „În cursul anului 2013, s-a înregistrat o încărcătură de 1265 cauze pe judecător, faţă de o încărcătură de 1137 cauze pe judecător în 2012. Comparativ Tribunalul Alba are o încărcătură de 1080 cauze pe judecător iar Tribunalul Sibiu are o încărcătură de 1146 cauze pe judecător”, a informat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Peste 15.000 de cauze au intrat anul trecut pe rolul Judecătoriei Deva, în timp ce la Judecătoria Petroşani au fost înregistrate aproximativ 14.500 de dosare, iar la cea din Hunedoara 6.700 de dosare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă