Magistrala feroviară 200 jefuită de hoți

Trei tineri cu vârste între 16 şi 22 de ani sunt acuzaţi că au furat mai multe bucăţi de cablu de alimentare a instalaţiilor de dirijare şi semnalizare a circulaţiei feroviare, în zona Turdaş, unde se lucrează la noua magistrală feroviară, pe care trenurile vor circula cu până la 160 de kilometri pe oră. Furturile au fost comise pe o linie pe care trenurile nu circulă în prezent, astfel că siguranţa traficului feroviar nu a fost pusă în pericol.

„Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Hunedoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat mai multe percheziţii domiciliare pe raza comunei Turdaş, la locuinţele persoanelor bănuite de furtul a peste 1.000 de metri de cablu din cupru de alimentare a instalaţiilor de dirijare şi semnalizare a circulaţiei feroviare. Potrivit probatoriului, faptele au fost comise în zilele de 1 noiembrie 2019 şi 12 noiembrie 2019, pe magistrala 200, între localităţile Simeria Veche şi Spini”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Doi dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, aceştia urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Deva. Al treilea tânăr nu a fost găsit.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 7 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara