Lucrările la noul sens giratoriu din Călan, pe DN 66, se apropie de final

Lucrările la noul sens giratoriu de pe Drumul Național 66 Hațeg – Simeria, la Călan, se apropie de final. Giratoriul din intersecția DN 66 cu Strada Furnalistului a fost realizat, iar în aceste zile au loc lucrări de asfaltare și amenajare a marcajelor rutiere.

„În următoarele zile și pe parcursul nopților din weekend, lucrările vor continua și există posibilitatea îngreunării circulației. Rugăm conducătorii auto să manifeste precauție sporită pe aceste segmente de drum”, a informat Primăria orașului Călan.

Lucrările de amenajare a sensului giratoriu de pe Drumul Naţional 66, în Călan, una dintre cele mai aglomerate intersecţii de pe drumul naţional reprezintă o investiție de circa 2,55 milioane de lei, finanțată din bugetul orașului. Locul de la intrarea în Călan se număra printre zonele cu risc ridicat de producere a unor accidente rutiere, iar dimineaţa şoferii care circulau pe drumul secundar aveau de aşteptat minute în şir în colană, la intrarea în intersecţie, din cauza aglomeraţiei de pe DN 66.

Foto: Primăria Călan.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului