Lucrările la Centrul logistic de la Sântuhalm vor fi reluate, anunță primăria

Construcția viitorului centru logistic din zona Sântuhalm (Deva), în blocaj din vara anului trecut, va fi reluată în perioada următoare, susține primarul Florin Oancea. „În ședința de Consiliu Local de astăzi am supus aprobării consilierilor documentația Plan Urbanistic Zonal (PUZ) ”WDP Industrial Park Deva”, generat de halele industriale din apropierea fabricii Macon. Prin aprobarea PUZ am deblocat lucrările la acest obiectiv, astfel încât investitorul intră în linie dreaptă cu lucrările, pe care își propune să le finalizeze în acest an. Valoarea investiției este de peste 40 de milioane de euro și va genera peste 350 de noi locuri de muncă în municipiul Deva”, a precizat primarul Devei.
În iunie 2019, cea mai mare investiţie privată derulată în ultimul deceniu în Deva, construcţia unui centru logistic şi a mai multor hale de producţie la marginea municipiului Deva, a fost oprită. O sesizare a societăţii de apă şi canalizare Apa Prod și lipsa autorizațiilor necesare de la Primăria Deva au dus la suspendarea lucrărilor după șase luni de șantier. Constructorii centrului logistic au fost reclamați că au demontat ilegal o conductă de apă. De asemenea, ei au început lucrările, din decembrie 2018, fără a avea autorizaţiile de construire necesare şi fără ca municipalitatea din Deva să adopte Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru amplasament. Pe şantierul din zona Sântuhalm au rămas scheletele halelor de producţie şi utilajele constructorilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”