Lucrările de reabilitare a Școlii „Regina Maria” din Deva au fost scoase la licitație

Primăria Deva a scos la licitație publică lucrările de reabilitare și modernizare a clădrilor Colegiului Pedagogic Regina Maria (școala generală). Investiția va fi finanțată cu fonduri europene, prin Pogramul Operațional Regional 2014 – 2020.

Proiectul, în valoare de 7.644.887 lei, fără TVA, prevede reabilitarea, modernizarea şi echiparea şcolii generale şi a sălii de sport cadrul Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria”, inclusiv curtea şcolii; intervenţii la şcoală, respectiv înlocuirea tâmplăriei existente, recompartimentare interioară, refacerea finisajelor interioare şi exterioare, reparaţii la nivelul şarpantei şi demisolului, lucrări de instalaţii termice, electrice, sanitare, antiefracţie, dotare cu mobilier şi echipamente IT; intervenţii la sală de sport, respectiv anveloparea termică a clădirii, înlocuirea tâmplariei existente, refacerea finisajelor interioare şi exterioare, lucrări de instalaţii termice, electrice, sanitare, antiefracţie, dotare cu mobilier pentru sala de sport şi vestiare şi echipamente sportive.

De asemenea, va avea loc reamenajarea curţii şcolii prin realizarea unor alei şi zone verzi, locuri de odihnă pentru elevi. Implementarea proiectului se va desfăşura pe parcursul a 38 de luni.

Colegiul pedagogic „Regina Maria” este situat în centrul vechi al Devei, într-o zonă care face parte din Ansamblul urban strada Lucian Blaga, catalogat în Lista monumentelor istrorice, sub denumirea de „Școala de fete, azi Școala Regina Maria”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”