Lucrările de reabilitare a Școlii „Regina Maria” din Deva au fost scoase la licitație

Primăria Deva a scos la licitație publică lucrările de reabilitare și modernizare a clădrilor Colegiului Pedagogic Regina Maria (școala generală). Investiția va fi finanțată cu fonduri europene, prin Pogramul Operațional Regional 2014 – 2020.

Proiectul, în valoare de 7.644.887 lei, fără TVA, prevede reabilitarea, modernizarea şi echiparea şcolii generale şi a sălii de sport cadrul Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria”, inclusiv curtea şcolii; intervenţii la şcoală, respectiv înlocuirea tâmplăriei existente, recompartimentare interioară, refacerea finisajelor interioare şi exterioare, reparaţii la nivelul şarpantei şi demisolului, lucrări de instalaţii termice, electrice, sanitare, antiefracţie, dotare cu mobilier şi echipamente IT; intervenţii la sală de sport, respectiv anveloparea termică a clădirii, înlocuirea tâmplariei existente, refacerea finisajelor interioare şi exterioare, lucrări de instalaţii termice, electrice, sanitare, antiefracţie, dotare cu mobilier pentru sala de sport şi vestiare şi echipamente sportive.

De asemenea, va avea loc reamenajarea curţii şcolii prin realizarea unor alei şi zone verzi, locuri de odihnă pentru elevi. Implementarea proiectului se va desfăşura pe parcursul a 38 de luni.

Colegiul pedagogic „Regina Maria” este situat în centrul vechi al Devei, într-o zonă care face parte din Ansamblul urban strada Lucian Blaga, catalogat în Lista monumentelor istrorice, sub denumirea de „Școala de fete, azi Școala Regina Maria”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Gest oribil al unor copii: au ucis un câine aruncându-l de pe bloc         Patru mașini distruse pe un bulevard din Deva, de șoferul unui bolid. Tânărul de 19 ani s-a făcut apoi nevăzut         Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare