Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva

Lucrările de modernizare a Stadionului Municipal Deva, de la poalele Cetății, au fost reluate marți.

Lucrările vor fi executate în mai multe etape, prima fiind refacerea izolaţii tribunei şi înlocuirea tuturor scaunele, potrivit primarului Devei, Florin Oancea. “Am ales să combinăm culorile alb şi albastru pentru cele 2000 de scaune noi destinate spectatorilor, pentru a fi în ton cu culorile Clubului de fotbal LPS Cetate Deva. Scaunele vor fi de ultimă generaţie, confortabile, ca şi cele cu care vor fi dotate cele trei mari stadioane din Bucureşti unde se va juca Campionatul European de Fotbal 2020”, susține Florin Oancea.

Teren la standarde moderne

În următoarea etapă va fi refăcută în totalitate suprafaţa de joc şi se va pune un nou gazon însămânţat. La finalul lucrării terenul va avea o suprafaţă de joc la standarde internaţionale, după modelul stadioanelor moderne. “Stadionul din Deva trebuia modernizat de mult timp, scaunele actuale sunt vechi de aproape 30 de ani, iar terenul de joc nu mai corespundea din punct de vedere tehnic. Pentru a avea o echipă de fotbal competitivă trebuie să îi asigurăm toate condiţiile”, a declarat primarul Devei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață