Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva

Lucrările de modernizare a Stadionului Municipal Deva, de la poalele Cetății, au fost reluate marți.

Lucrările vor fi executate în mai multe etape, prima fiind refacerea izolaţii tribunei şi înlocuirea tuturor scaunele, potrivit primarului Devei, Florin Oancea. “Am ales să combinăm culorile alb şi albastru pentru cele 2000 de scaune noi destinate spectatorilor, pentru a fi în ton cu culorile Clubului de fotbal LPS Cetate Deva. Scaunele vor fi de ultimă generaţie, confortabile, ca şi cele cu care vor fi dotate cele trei mari stadioane din Bucureşti unde se va juca Campionatul European de Fotbal 2020”, susține Florin Oancea.

Teren la standarde moderne

În următoarea etapă va fi refăcută în totalitate suprafaţa de joc şi se va pune un nou gazon însămânţat. La finalul lucrării terenul va avea o suprafaţă de joc la standarde internaţionale, după modelul stadioanelor moderne. “Stadionul din Deva trebuia modernizat de mult timp, scaunele actuale sunt vechi de aproape 30 de ani, iar terenul de joc nu mai corespundea din punct de vedere tehnic. Pentru a avea o echipă de fotbal competitivă trebuie să îi asigurăm toate condiţiile”, a declarat primarul Devei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei