Lucian Hoară va fi trimis într-un centru de detenţie cu rol educativ

555Curtea de Apel Alba Iulia a luat act de retragerea contestaţiei condamnatului Lucian Hoară, la decizia Tribunalului Hunedoara de a fi trimis într-un centru de detenţie. În urmă cu o săptămână, magistraţii hunedoreni au admis sesizarea comisiei din penitenciar, privind transferarea tânărului din penitenciar într-un centru de detenţie cu rol educativ.

Lucian Hoară a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru uciderea, în luna iulie a anului 2008, a unei tinere de 15 ani. Hoară avea atunci 16 ani şi şi-a omorât prietena, tăindu-i gâtul cu un cuţit de bucătărie. A petrecut cinci ani şi jumătate în închisoare iar restul pedepsei îl va petrece, astfel, într-un centru de detenţie, unde condiţiile sunt mult mai bune.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație