Lucian Hoară va fi trimis într-un centru de detenţie cu rol educativ

555Curtea de Apel Alba Iulia a luat act de retragerea contestaţiei condamnatului Lucian Hoară, la decizia Tribunalului Hunedoara de a fi trimis într-un centru de detenţie. În urmă cu o săptămână, magistraţii hunedoreni au admis sesizarea comisiei din penitenciar, privind transferarea tânărului din penitenciar într-un centru de detenţie cu rol educativ.

Lucian Hoară a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru uciderea, în luna iulie a anului 2008, a unei tinere de 15 ani. Hoară avea atunci 16 ani şi şi-a omorât prietena, tăindu-i gâtul cu un cuţit de bucătărie. A petrecut cinci ani şi jumătate în închisoare iar restul pedepsei îl va petrece, astfel, într-un centru de detenţie, unde condiţiile sunt mult mai bune.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare