Lucian Heiuș și Adrian David – primul test negativ la coronavirus

151

Deputatul Lucian Heiuș și administratorul public al Devei, Adrian David, au primit primele rezultate negtive la testul pentru COVID – 19.
„Rezultat Test – Negativ! Am primit rezultatul primului test, care ne indică faptul că atât eu, cât și domnul Lucian Heiuş suntem sănătoși. Mâine testul va fi repetat și dacă se menține rezultatul, vom fi externați. Vă mulțumim tuturor celor ce ne sunteți alături cu mesaje, telefoane și cu mult suflet! Totodată, mulțumim îngerilor salvatori din echipa COVID “Victor Babeș”, ei sunt speranța! Florin Nicolae Oancea și Laura Oancea încep mâine testele. Doamne ajută!”, a transmis Adrian David.
La două teste consecutive cu rezultat negativ, pacientii sunt considerați vindecați de noul coronavirus și sunt externați. Sâmbătă, deputatul PNL, Lucian Heiuş – preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Hunedoara, primarul municipiului Deva, Florin Oancea şi administratorul public al municipiului Deva, Adrian Nicolae David, au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19). Cei trei s-au autoizolat încă de vineri, după ce au aflat că senatorul Vergil Chiţac (PNL), cu care au intrat în contact la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 9 martie, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Ulterior, au fost internați la clinica de boli infecțioase din Timișoara.
Florin Oancea și fiica sa așteaptă rezultatele testului, din spital. „Gândurile mele se îndreaptă către voi, devenii, și vreau să vă îndemn la calm pentru că există viață, după cum vedeți, și pentru cei care au fost confirmați pozitiv. Cadrele medicale sunt profesioniste, ne-au dat speranța, încrederea că, în scurt timp, ne vom vindeca și la următorul test vom fi negativi. Acesta este și mesajul meu. Probabil că, gradul de îngrijorare este destul de mare în Deva și în județul Hunedoara. Într-adevăr, este o situație atipică cu care, în ultimii 20-30 de ani, noi, românii nu ne-am mai întâlnit, dar, poate, tot răul este înspre bine”, a transmis primarul Devei.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.