Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă

Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă sunt în: Râușor, Pietrele, Stâna de Râu, Stănuleți, Dracșanu, Poiana Pelegii, Bucura, Zănoaga, Buta.

Administrația Parcului Național Retezat precizează că nu deține cabane pe teritoriul parcului și nu face rezervări la cabanele existente în parc. „Dacă sunteți interesați să vă cazați la cabanele și pensiunile din Parcul Național Retezat (Cabana Pietrele, Cabana Gențiana și Cabana Buta și cabanele/ pensiunile din Râușor), vă adresăm rugămintea de a contacta direct administratorii acestora. Sigur vor fi bucuroși să vă ajute”, informează Administrația Parcului Național Retezat. Biletele pentru vizitare în Parcul Național Retezat pot fi achiziționate de la Centrul de vizitare Nucșoara, Centrul de vizitare Ostrovel, Cabanele Codrin și Lolaia (Cârnic), Cabana Gențiana, Punctul Salvamont Buta.

Foto: Marius Turc

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical