Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a întors o licitație de peste 14,5 milioane de lei care viza reabilitarea rețelelor de apă și construirea unor stații de pompe în municipiul Lupeni.

O licitație organizată de operatorul de apă și apă uzată din Valea Jiului, Apa Serv Valea Jiului SA, care a fost contestată de unul dintre participanți, respectiv Asocierea Vires Construct SRL – Hermanos Rubio Grupo Constructor Herce SLU, prin lider de asociere Vires Construct. Practic, s-a solicitat Consiliului anularea actelor atacate și obligarea entității contractante la reluarea procedurii, prin reevaluarea ofertei sale.

După analziarea documentelor, CNSC a dat câștig de cauză celor de la Vires Construct SRL.

”Admite contestația depusă de VIRES CONSTRUCT SRL și dispune anularea adresei de comunicare privind rezultatul evaluării propunerii financiare nr. 41.376/28.11.2018, și a procesului – verbal de evaluare a ofertelor financiare nr. 4, înregistrat cu nr. 41.341/28.11.2018, în partea vizând respingerea ofertei asocierii Vires Construct SRL – Hermanos Rubio Grupo Constructor Herce SLU pentru lotul 2. Obligă entitatea contractantă ca, în termen de 15 zile de la primirea deciziei Consiliului, să continue procedura de evaluare a ofertei asocierii Vires Construct SRL – Hermanos Rubio Grupo Constructor Herce SLU pentru lotul 2, cu luarea în considerare a aspectelor analizate, pornind de la premisa că evaluarea acestei oferte nu a fost finalizată, așa cum s-a menționat, în motivare. Prezenta decizie este obligatorie pentru părţi”, este soluția CNSC. Decizia acestora poate fi atacată în instanță.

Lotul al doilea, la cares e referă contetsația, prevede  „reabilitare rețele de apã pe o lungime de aproximativ 8,5km; construirea stației de pompare a apei potabile Ștefan; reabilitare rețele de canalizare pe o lungime de aproximativ 4,1km; construirea unei stații de pompare a apelor uzate Lupeni Est; procurare și montaj apometre”. Valoarea estimată a contractului este de 14.506.677 RON.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși         Noapte de coșmar pentru hunedoreni. Vijeliile au făcut ravagii         TOP 15 lucruri pe care NU trebuie să le uiți când pleci cu mașina în lunile geroase!         FIRMA MERGE GREU ŞI POTICNIT. Protest la Termocentrala Mintia pe tema majorărilor salariale         Adolescentă tâlhărită în Petroșani         Centenar Alexandru Vlahuță         Dezastrul anunțat la Sarmizegetusa Regia         Clădirea fantomă din Parcul Corvin a fost pusă la pământ într-o săptămână         Comunicat de presă – SC KRYSTAL TURISM SRL: ,,CONSTRUIRE VILĂ TURISTICĂ ȘI FILIGORIE”         ALEGERI. PSD a câștigat în Valea Jiului și la Brad, dar a pierdut la Hunedoara și Orăștie         AȚI VĂZUT-O? Tânără din Lupeni, dată dispărută         Devean lăsat fără banii de pe card         Probleme la nodul rutier Simeria Veche, de pe Autostrada Deva – Orăștie         Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi