Licitație de peste 14 milioane de lei, întoarsă de CNSC

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a întors o licitație de peste 14,5 milioane de lei care viza reabilitarea rețelelor de apă și construirea unor stații de pompe în municipiul Lupeni.

O licitație organizată de operatorul de apă și apă uzată din Valea Jiului, Apa Serv Valea Jiului SA, care a fost contestată de unul dintre participanți, respectiv Asocierea Vires Construct SRL – Hermanos Rubio Grupo Constructor Herce SLU, prin lider de asociere Vires Construct. Practic, s-a solicitat Consiliului anularea actelor atacate și obligarea entității contractante la reluarea procedurii, prin reevaluarea ofertei sale.

După analziarea documentelor, CNSC a dat câștig de cauză celor de la Vires Construct SRL.

”Admite contestația depusă de VIRES CONSTRUCT SRL și dispune anularea adresei de comunicare privind rezultatul evaluării propunerii financiare nr. 41.376/28.11.2018, și a procesului – verbal de evaluare a ofertelor financiare nr. 4, înregistrat cu nr. 41.341/28.11.2018, în partea vizând respingerea ofertei asocierii Vires Construct SRL – Hermanos Rubio Grupo Constructor Herce SLU pentru lotul 2. Obligă entitatea contractantă ca, în termen de 15 zile de la primirea deciziei Consiliului, să continue procedura de evaluare a ofertei asocierii Vires Construct SRL – Hermanos Rubio Grupo Constructor Herce SLU pentru lotul 2, cu luarea în considerare a aspectelor analizate, pornind de la premisa că evaluarea acestei oferte nu a fost finalizată, așa cum s-a menționat, în motivare. Prezenta decizie este obligatorie pentru părţi”, este soluția CNSC. Decizia acestora poate fi atacată în instanță.

Lotul al doilea, la cares e referă contetsația, prevede  „reabilitare rețele de apã pe o lungime de aproximativ 8,5km; construirea stației de pompare a apei potabile Ștefan; reabilitare rețele de canalizare pe o lungime de aproximativ 4,1km; construirea unei stații de pompare a apelor uzate Lupeni Est; procurare și montaj apometre”. Valoarea estimată a contractului este de 14.506.677 RON.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație