Laurențiu Nistor, revoltat la UPU Deva: „45 de minute în care nimeni nu m-a luat în seamă”

5396

Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara, s-a plâns, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, de modul în care sunt tratați pacienții Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Deva.

Laurențiu Nistor a publicat și un clip video, în care arată că s-a prezentat la UPU Deva după ce ar fi fost informat că un pacient în vârstă aștepta de mai bine de o oră și jumătate ca personalul medical să se ocupe de el.

„În ultimele luni, am primit numeroase sesizări în legătură cu modul în care sunt primiți și tratați pacienții care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Deva. Cea mai recentă, sâmbătă seară. Din păcate, ajuns la UPU, majoritatea sesizărilor s-au confirmat. „Pacientul” Nistor a primit același tratament: 45 de minute în care, deși le-am spus asistentelor că mă simt foarte rău și nu pot merge să-mi fac singur fișa de internare, nimeni nu m-a luat în seamă”, scrie Laurențiu Nistor.

Șeful CJ susține că trebuie luate măsuri disciplinare legale împotriva celor care continuă să aibă atitudine nepotrivită față de pacienți.

Până la această oră reprezentanții Spitalului Județean din Deva nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere față de cele reclamate de șeful CJ Hunedoara, instituție în subordinea căreia se află unitatea medicală.

Comentarii FB

comentarii


TAG


6 thoughts on “Laurențiu Nistor, revoltat la UPU Deva: „45 de minute în care nimeni nu m-a luat în seamă”

 1. Marcel Ciolacu

  Poate ne spune domnul Nistor ,de ce sunt schimburi la Apaprod care au 6 oameni și alte schimburi care au 2 oameni,la același punct de lucru? Așa era la Chiscadaga sau dinozaurul de la APAPROD protejează niscaiva personaje ?

  Reply
 2. Vlăduț

  După asta, probabil că îl ia pe Bozdoc (ITM) de mânuță că să vadă de ce „negocierile ” de la Apaprod înseamnă 50% din personal sub salariu minim,40% la minim iar slugile fidele dinozaurului, cât crede el!

  Reply
 3. eugen

  Nu sint doctor, am fost pacient.
  Problema nu e a medicilor care deservesc Urgenta ci a celor care organizeaza activitatea aici .
  Nu poti face performanta cind ai coada de pacienti la usa si aici sint zile si perioade in care Urgenta este sufocata .
  Daca tinem cont de faptul ca pacientii sint din tot judetul , mai ales pe schimbul 2 si 3 si simbata, duminica, sarbatori, cind medicii de familie nu consulta e de mirare ca totusi fac fata ( asa cu intirziere )
  Mai intervine ceva : politicul care implanteaza conducatorii acestor sectii si care ar trebui sa se ocupe de o mai buna organizare. Spatiile de deservire a pacientilor sint putine, mult personal (asistente, infirmiere, brancardieri, etc ) care se invirt in jurul cozii si asteapta sa vina medicul – singurul care consulta si ia o decizie legata de pacient. Sa nu aruncam cu piatra in medicii care in atare conditii isi fac meseria cum pot. Nu uitati ca lucreaza cu vietile oamenilor si isi merita din plin salariul si respectul cuvenit
  Un AUDIT pe o perioada mai lunga de timp pentru aflarea intervalelor din zi si a zilelor din an cu incarcare mare, peste capacitate, a UPU si o corelarea a personalului medical care deserveste UPU cu aceste supraicarcari poate ar rezolva o parte a problemei .
  Haide-ti sa cautam si sa umblam la cauze nu la efecte.

  Reply
 4. Ion Toplițianu

  N-ar fi rău ca dl. președinte Nistor să meargă și pe drumul județean Hunedoara-Toplița (care acum aparține de Consiliul Județean) și să se revolte, poate așa vor demara și lucrările de reabilitare a acestui drum, conform promisiunilor, iar asta până nu apare primarul din Teliuc cu critica (așa cum au făcut alții înainte, când drumul aparținea de Primăria Teliuc).

  Reply
 5. florin

  povesti, nu se va schimba nimica, medici din urgente sint f slab pregatiti, ca dovada la rezidentiat cei cu ultimele note pe tara opteaza pentru aceasta specialitate

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.