La vânătoare de hoţi de curent

Jandarmii hunedoreni au depistat cinci persoane din Petroşani care furau energie electrică. Acţiunea jandarmilor s-a desfăşurat la solicitarea şi împreună cu reprezentanţii SC Enel Distribuţie Banat SA.

petrosaniDe ce să mai plătească dacă pot să fure. Aşa s-au gândit mai multe persoane din Petroşani, care au fost prinse racordate ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, în urma unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, constând în furturi de energie electrică, în municipiul Petroşani.  „În urma controalelor efectuate au fost depistate cinci persoane, domiciliate în municipiul Petroşani, care se fac vinovate de furt de energie electrică prin racordare directă la reţeaua de distribuţie a energiei electrice sau prin modificarea instalaţiei electrice”, a declarat căpitan Nicolae Răducu, purtător de cuvânt al IJJ Hunedoara. Pe numele hoţilor de energie electrică au fost întocmite acte de constatare cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt, ce vor fi înaintate pentru continuarea cercetărilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unsprezece − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic