La mulți ani, „Bicicleta cu talent”!

Conceptul de cafenea mobilă „Bicicleta cu talent” se bucură de un real succes în Deva, încă din 2016, iar acum mai are alte două „surori”, una tot în municipiul de reședință al județului Hunedoara, iar alta la Alba Iulia.

Prima „Bicicletă cu talent„ realizată este amplasată în interiorul magazinului Dedeman din Deva, cea de-a doua este în Alba Iulia, la centrul comercial omonim, iar cea de-a treia se bucură de toată admirația la Teatrul de Artă din Deva. Despre cum s-a ajuns aici ne spune Claudia Pădurean, cea care a dat prima „pedală”.

Reporter: Salut, Claudia! Cine ești tu și bicicleta ta?
Claudia Pădurean: Salut! Mă numesc Claudia Pădurean, asumata și vinovata de toată nebunia. „Bicicleta cu talent” este bucurie pură și spontaneitate, pentru că, pe lângă o cafea excelentă, care te pune pe roate, îți livrează zâmbete și bună dispoziție. Ca să mergi înainte trebuie să găsești mereu echilibrul. Bicicleta e stare de fapt. Pentru mine e cea mai tare stare în mișcare! După 3 ani, spun și eu azi, cu mare bucurie în suflet, La mulți ani, Bicicleta cu Talent!

Rep. : De ce doar azi?
C.P. : Pentru că doar acum conștientizez ce-am făcut. Pentru că acum 3 ani…, fix acum 3 ani, alergam de nebună printre mașini, de la o instituție la alta, cu un maldăr de hârtii, necesare pentru a pune „lanțul” la bicicletă. La sfârșitul acelei zile de 29 martie 2016 eram epuizată, ca după un maraton, însă, ajungând acasă mi-am dat seama că am reușit. Câștigasem și „Bicicleta cu talent” putea să pornească.

Rep.: 29 este o zi specială pentru tine?
C.P.: Este o zi mai mult decât specială. 29 e cifra care mi-a adus noroc, pe 29 m-am născut și mi-am dorit tare mult ca și certificatul firmei să fie tipărit cu această dată, ca eu să-l pot privi ca pe un certificat de naștere. Aveam nevoie de un restart, de un impuls, de o schimbare, de o nouă etapă, de o altă Claudia. Și am reușit.

Rep.: Ce au însemnat cei trei ani pentru tine?
C.P.: Trei ani au fost pentru mine ca un curs de calificare. Am învăţat din greşeli, am inventat, am modificat, am îmbunătăţit. Doar acum conștientizez ce am făcut, câtă muncă a fost, câte zâmbete am împărțit, câtă implicare a fost, câte riscuri, eșecuri și câtă bucurie și mulțumire am adus. Nu e deloc ușor, dar pot spune că azi mă simt un om câștigat, împlinit sufletește, am lăsat dezamăgirile în trecut și încerc să-mi ating obiectivele pe care mi le mai doresc în viitor. N-aș fi nimic fără toate experiențele pe care le-am trăit. Am încercat să mă exprim prin această bicicletă, să fie o parte din mine, să aibă personalitate.

Rep.: Ce a adus nou „Bicicleta cu talent”?
C.P.: Bicicleta a adus multe zâmbete, a fost înconjurată de oameni frumoși, cu o energie pozitivă, dornici de a descoperi gusturi noi, de a socializa, de a face schimb de idei, de impresii, și de a descoperi împreună lucruri noi. Le mulțumim tuturor pentru acest lucru.

Rep.: Cum se vor sărbători cei trei ani de activitate?
C.P:: Astăzi rupem puțin din programul nostru de lucru pentru câteva fotografii, ne îndulcim clienții cu niște cup cakes-uri delicioase, cu ciocolată și fructe de pădure, ce au un design deosebit, pregătite de unul dintre partenerii noștri, râdem, glumim și, apoi, din nou, la treabă.

Rep.: Ce îți propui pentru viitor?
C.P.: „Bicicleta cu talent” este marcă înregistrată şi, din luna aprilie a acestui an, va deveni franciză. Conceptul nostru va fi introdus pentru francizaţi şi în programul “Start-up Nation 2019”. Sunt convinsă că „Bicicleta cu talent” va fi, ca şi pentru mine, o provocare pentru fiecare francizat, deoarece este un concept dinamic şi chiar aventuros.

Rep.: Ce ne mai poți spune despre această franciză?
C.P.: Franciza va fi exclusiv pentru pasionații de cafea, pentru cei harnici, implicați și cu multe zâmbete la ei. Aventura continuă!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei         Cursa infernală a unui autocar pe DN 7. Pasagerii au trecut prin momente de spaimă         Accident grav pe DN 66 Călan – Haţeg, produs de un tânăr băut         Scene înfiorătoare în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara         Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?         LIBERALII STRÂNG RÂNDURILE. Primarul Devei face lobby pentru Termocentrala Mintia         Palatul Administrativ va fi scos din bălării         LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România         SPECTACOL. „4 (for) stand up”, super-show de comedie la Deva         Drumul spre Poiana Pelegii, din Retezat, a fost blocat         Razii ale polițiștilor de la Transporturi Feroviare: doi hoți de pe calea ferată au fost prinși