LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Doar șase elevi au mai primit peste 5.00 după contestații

Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara a anunțat rezultatele finale la Evaluarea Națională după soluționarea contestațiilor.

În urma recorectării lucrărilor celor care au contestat rezultatul inițial nu s-au înregistrat schimbări majore față de datele anunțate inițial.

De la 1.982 la 1.988

Mai exact, doar șase absolvenți de clasa a VIII-a au obținut, după depunerea contestațiilor, note mai mari de 5.00, numărul celor aflați în această situație crescând de la 1.982 la 1.988, din cei 2861 de elevi înscriși la examenul de Evaluare Națională.  La examen s-au prezentat la 2.671 de copiii, absentând 190, dintre care 11 au lipsit la doar una dintre probe.  Procentajul de medii peste 5.00 rămâne tot în jurul a 74,2%, cu circa un procent mai mare decât cel național. Cei care au obținut note sub 5.00 la acest examen își vor putea continua studiile doar la licee tehnologice sau școli profesionale, dar sunt asigurate locuri pentru toți absolvenții, indiferent de medie. La Evaluarea Națională, în județ au fost șase medii de 10.00, număr rămas neschimbat și după contestații, la fel cum s-a întâmplat și în cazul singurei note de 1.00 care a fost dată în Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani