LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice

Luni după masă la Deva s-a desfășurat  Conferința de lansare – prezentare a proiectului “Optimizarea proceselor în concordanță cu Strategia pentru Consolidarea Administrației Publice la nivelul Municipiului Deva”.

Proiectul este implementat de către Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Deva, în parteneriat cu Asociația “Centrul de Dezvoltare Durabilă Columna” din Craiova.

Cu asistență financiară nerambursabilă de peste 3,7 milioane de lei

Obiectivul general al proiectului și scopul acestuia constă în consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul municipiului Deva, prin fundamentarea strategică, simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, implementând măsuri din perspectiva back-office și front office pentru serviciile publice furnizate. Perioada de implementare a proiectului este de 30 luni, începând cu data de 01.04.2019, valoarea totală a acestuia fiind de 3.783.836 de lei, din care suma de 3.708.159,28 lei reprezintă asistență financiară nerambursabilă din fonduri europene, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. La conferință au participat reprezentanți ai beneficiarului, ai partenerului, ai grupului țintă al proiectului, respectiv personal de conducere și de execuție din cadrul Primăriei municipiului Deva și din cadrul serviciilor și instituțiilor din subordinea Consiliului Local din reședința de județ, precum și cetățeni din orașul de la poalele Cetății.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie