LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice

Luni după masă la Deva s-a desfășurat  Conferința de lansare – prezentare a proiectului “Optimizarea proceselor în concordanță cu Strategia pentru Consolidarea Administrației Publice la nivelul Municipiului Deva”.

Proiectul este implementat de către Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Deva, în parteneriat cu Asociația “Centrul de Dezvoltare Durabilă Columna” din Craiova.

Cu asistență financiară nerambursabilă de peste 3,7 milioane de lei

Obiectivul general al proiectului și scopul acestuia constă în consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul municipiului Deva, prin fundamentarea strategică, simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, implementând măsuri din perspectiva back-office și front office pentru serviciile publice furnizate. Perioada de implementare a proiectului este de 30 luni, începând cu data de 01.04.2019, valoarea totală a acestuia fiind de 3.783.836 de lei, din care suma de 3.708.159,28 lei reprezintă asistență financiară nerambursabilă din fonduri europene, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020. La conferință au participat reprezentanți ai beneficiarului, ai partenerului, ai grupului țintă al proiectului, respectiv personal de conducere și de execuție din cadrul Primăriei municipiului Deva și din cadrul serviciilor și instituțiilor din subordinea Consiliului Local din reședința de județ, precum și cetățeni din orașul de la poalele Cetății.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece − cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu